BACHELORSTUDIES

Bachelor of Arts Programma's in de Verenigde Mount Lawley in Australië 2020

Studenten die willen hun onderwijs te bevorderen en voor te bereiden op een carrière zal vaak streven naar een Bachelor of Arts (BA). Programma's kunnen worden gevonden op scholen over de hele wereld en worden meestal verdiend in ongeveer vier jaar.

Australië heeft de derde grootste aantal buitenlandse studenten in de wereld ondanks het feit dat een gemeenschap van slechts 23 miljoen. Dit zijn sterke academische referenties, maar Australische instellingen zijn net zo hoog aangeschreven als de steden dat huis ze rond het geboorteland.

BA Programma in de Verenigde Mount Lawley in Australië

gevonden resultaten Filter

Bachelor of Arts

Edith Cowan University
BA
27 jul 2020
<
Voltijds
<
6 semesters
Engels
Campus

De Bachelor of Arts stelt studenten in staat om hun passie en carrièredoelen tegelijkertijd na te streven met een keuze uit gerichte majors. Studenten zullen zich verdiepen in ...

Lees meer

Bachelor of Arts (Arts Management)

Edith Cowan University
BA
<
Voltijds
<
6 semesters
Engels
Campus

Biedt een basis in bedrijfstheorie en praktijk voor de kunstindustrie. Het programma is specifiek op de industrie gericht en ontworpen om studenten de kennis en vaardigheden t ...

Lees meer

Bachelor of Arts (dans)

Edith Cowan University
BA
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Een uitdagende cursus waarbij regelmatig optreden, intensieve training en klassikale praktijk centraal staan in de filosofie van het programma.

Lees meer