BACHELORSTUDIES

Bachelor of Arts Opleidingen in Bangladesh 2020

Een Bachelor of Arts (BA) is een opleiding die wordt gegeven aan studenten die met succes een drie of vier jaar programma te voltooien aan een universiteit of andere onderwijsinstelling. Het eert gerichte studie en specialistische kennis over een onderwerp.

Bangladesh heeft een regulerende instantie genaamd universiteit subsidies commissie van Bangladesh waarvan 34 openbare universiteiten en 60 prive-universiteiten begeleidt. Het 's belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat het onderwijs instellingen bieden kwaliteit van het onderwijs. Ook zorgen zij ervoor dat de cultuur van de student bij alle hoger onderwijs instellingen wordt gerespecteerd.

BA Opleidingen in Bangladesh

gevonden resultaten Filter

Bachelor in business administration

Larnaca College
BA
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Larnaca College School of Business traint individuen in Business Administration en Business Management aan een universitair niveau.

Lees meer

Ba in de economie

Asian university for women
BA
<
Voltijds
Engels
Campus

Economie is de studie van de besluitvorming en de factoren die de productie, distributie en consumptie van goederen en diensten bepalen. Het veld helpt individuen om historisc ...

Lees meer

Ba (Hons.) in het Engels

Canadian University of Bangladesh
BA
sep 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

De cursussen in BA in het Engels programma zijn aangeboden gelijke tred houden met de vrije kunsten aanpak; ze worden aangevuld door, samen met interdisciplinaire keuzevakken ...

Lees meer

Bachelor in het toerisme en hospitality management

Larnaca College
BA
sep 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Het is een fantastische kans om je studie te combineren in Hospitality Management met een studie- en beroepskeuze focus op de Hotel Management.

Lees meer