Filter
Bachelor of Arts
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 4 BA's in Basisonderwijs 2019

Studenten die op zoek zijn naar een brede kennisbasis kunnen zich inschrijven voor een Bachelor of Arts (BA) opleiding. Deze graad biedt een uitgebreide selectie van keuzevakken, waaronder een vreemde taal. Deze cursusopties bieden een brede basis voor een toekomstige roeping of het zoeken naar nog hoger onderwijs.

Wat is een BA in basisonderwijs? Het is een diploma dat studenten voorbereidt op een loopbaan op het gebied van onderwijs. Algemene lessen behandelen brede onderwerpen zoals geschiedenis, wiskunde en literatuur om ervoor te zorgen dat afgestudeerden gekwalificeerd zijn om deze onderwerpen aan kinderen te leren. Natuurlijk zijn er ook lessen die lesplanning, kinderpsychologie en andere vaardigheden leren die nodig zijn om leraar te worden. Enkele mogelijke concentraties voor dit diploma zijn speciaal onderwijs en het geven van Engels als tweede taal (TESOL). De cursussen die in deze programma's worden aangeboden, zorgen ervoor dat potentiële docenten klaar zijn om relevante licentie-examens af te leggen.

Een BA behalen in het basisonderwijs biedt verschillende toevoegingen aan de persoonlijke en professionele vaardigheden van studenten. Deze toevoegingen omvatten spreekvaardigheid in het openbaar, vaardigheden voor klasbeheer en het vermogen om les te geven aan alle leerstijlen.

De kosten van een BA in basisonderwijs variëren van school tot school. Ook beïnvloedt de hoeveelheid tijd die een student neemt om de graad af te ronden de kosten. Grondig onderzoek naar prijsstelling is belangrijk voordat wordt besloten welke school moet worden bijgewoond.

Een BA in het basisonderwijs kan afgestudeerden leiden naar een verscheidenheid aan carrièrekeuzes. De baan die het meest geassocieerd wordt met een opleiding is de leraar op een basisschool; er zijn echter beroepen beschikbaar die verder gaan dan het klaslokaal. Bijvoorbeeld, degenen die deze graad afronden, kunnen beheerder worden, zoals opdrachtgevers, of betrokken zijn bij de ontwikkeling van het curriculum. Er is ook de mogelijkheid om te werken in openbare of particuliere schoolsystemen.

Veel bekende BA in basisonderwijsprogramma's zijn toegankelijk voor studenten die dicht bij huis willen blijven en voor mensen die liever verhuizen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

4 Resultaten in Basisonderwijs

Lees-McRae College

Een zekere mate in het basisonderwijs zal bieden u de kans om kinderen te begeleiden en te kanaliseren je talenten met kinderen K-6. ... [+]

Basisonderwijs

Een zekere mate in het basisonderwijs zal bieden u de kans om kinderen te begeleiden en te kanaliseren je talenten met kinderen K-6. U vindt er een algemene vorming diploma te ontvangen en in staat zijn om elk onderwerp te leren. Bij het passeren van extra onderdelen van het Pearson Licensure examen, kunt u gebieden van certificering toe te voegen aan uw onderwijs licentie. Wij zijn trots op het starten van uw veld ervaringen zodra je ons programma, dat is ongewoon in andere lerarenopleidingen in de toestand te komen.

The Teacher Education Program aan Lees-McRae heeft de hoge normen die nodig is om accreditatie te handhaven door de lerarenopleiding Raad voor Accreditatie (TEAC) behaalde / de Raad voor de Accreditatie van Educator Voorbereiding (CAEP) en de North Carolina Department of Public Instruction (NCDPI). Voortbouwend op de vrije kunsten kerncurriculum, het curriculum heeft een balans van de filosofie, theorie en praktijk voor een effectieve voorbereiding van de docent. Onder de vele onderscheidingen van de Lees-McRae Teacher Education Program, de Reflective Practitioner Framework is misschien wel van het grootste belang als het is een proces dat stimuleert studenten om na te denken over elk aspect van het leren en onderwijzen ervaring.... [-]

Verenigde Staten Banner Elk
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Avondale College of Higher Education

De Bachelor of Arts / Bachelor of Teaching (Primary) (BA / BTch (Primary)) is een zeer praktische cursus met praktijkgerichte klaservaring vanaf het tweede jaar van de vo ... [+]

[-]
Australië Cooranbong Wahroonga
March 2020
Voltijd
Deeltijd
4 jaar
Online en Campus gecombineerd
Lees meer in Nederlands
Cardiff Metropolitan University

Het BA (Hons) basisonderwijs met QTS-opleiding is een driejarige undergraduate-opleiding die leidt tot de toekenning van een graad en de status van gekwalificeerd docent. ... [+]

Cursus overzicht

Het BA (Hons) basisonderwijs met QTS-opleiding is een driejarige undergraduate-opleiding die leidt tot de toekenning van een graad en de status van gekwalificeerd docent.

De cursus is bedoeld om docenten voor te bereiden op hoogopgeleide, zelfverzekerde, kritisch reflecterende en innovatieve beoefenaars die zich inzetten voor een leven lang professioneel leren en het opleiden van jonge mensen.

Het trainen om les te geven aan Cardiff Metropolitan University is een geweldige kans om te leren binnen het Cardiff Partnership voor initiële lerarenopleiding, de enige aanbieder in Zuidoost-Wales die door de Education Workforce Council voor 2019 is geaccrediteerd.

Het Cardiff-partnerschap voor initiële lerarenopleiding bestaat uit Cardiff Metropolitan University en de bijbehorende scholen, die samenwerken met University of Oxford, Cardiff University, Central South Consortium (CSC), Education Achievement Service (EAS) en City of Cardiff Council. Het Cardiff Partnership werkt samen om ervoor te zorgen dat onze studentendocenten niet alleen de professionele normen voor QTS halen, maar ook overtreffen door hoogwaardig beroepsonderwijs dat zeer praktisch en intellectueel uitdagend is.... [-]

Verenigd Koninkrijk Cardiff
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Wartburg College

Een diploma in het onderwijs biedt spannende kansen. Een diploma in het onderwijs in Wartburg biedt uitstekende ervaringen in de klas. Je kunt je talenten en capaciteiten ... [+]

Een diploma in het onderwijs biedt spannende kansen. Een diploma in het onderwijs in Wartburg biedt uitstekende ervaringen in de klas. Je kunt je talenten en capaciteiten gebruiken om een ​​effectieve en reflectieve leraar te worden in een leven van professionele service en leiderschap. Je vindt vacatures in het onderwijs op elk niveau, van de kleuterschool tot de 12e klas.

Door onderwijs te volgen, kun je met kinderen werken in verschillende klaslokalen, je interesse delen in een inhoudsgebied en een impact hebben op de toekomst. Je kunt kinderliteratuur, leesvaardigheid, lezen, curriculum, onderwijspsychologie, vroegschoolse educatie, menselijke relaties, multiculturele studies, onderwijsstrategieën en -methoden, onderwijstechnologie, veldstages en speciaal onderwijs verkennen.... [-]

Verenigde Staten Waverly
August 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands