Filter
Bachelor of Arts
Australië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk BA Programma in Beeldende kunst in Australië

Een BA is een bachelor 's graad die door universiteiten en instellingen over de hele wereld voor studenten die zich inschrijven voor cursussen en studie bepaalde onderwerpen, zoals de vrije kunsten en wetenschappen. Het verdienen van een BA duurt drie of vier jaar in de meeste gevallen.

Een beeldende kunst programma biedt studenten de mogelijkheid om een ​​breed scala van verschillende kunst mediums te bestuderen. Voorbeelden van klassen zijn kleurenleer, 2-D design, animatie, 3-D ontwerp, grafiek, muziektheorie, computer applicaties en webdesign.

Australië heeft zeven van de top 100 instelling voor hoger onderwijs in de wereld! Australië zit boven de wil van Duitsland, Nederland en Japan, het plaatsen van achtste in de Universitas 2012 U21 ranglijst van National Education Systems Higher.

Bachelor of Arts in Beeldende kunst in Australië

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Beeldende kunst, Australië

LCI Melbourne

Als je creatief bent ingesteld en een artistieke neiging hebt, kun je met ons programma Visual Arts experimenteren met je expressieve karakter. Verstrengeld met theorie, ... [+]

Een Bachelor of Design Arts (Visual Arts) op LCI Melbourne biedt een unieke gelegenheid om je creativiteit te verkennen en uit te drukken, samen te werken met gelijkgestemde creatievelingen en te netwerken met marktleiders.

CURSUS DOELSTELLINGENBegrijp benaderingen van kunst in materialen en processenFuncties van de stichting in het leven en observatietekenenGevorderde kennis van nationale en internationale kunstenaars en hun praktijkBouw contacten uit de industrie via professionele plaatsing en internationale uitwisselingsmogelijkhedenVerbeter creatieve vaardigheden via een sub-major van zowel de FilmmakingBELANGRIJKE STUDIE-EENHEDENExposure to tools, mediums en visual art languageStrategieën voor de ontwikkeling van kunsttaalVerkenning van diverse kunstpraktijken en kritische stemEen studiopraktijk ontwikkelenZelfgestuurde kunstpraktijkGevorderde studiopraktijkDe hedendaagse kunstomgevingTentoonstelling productieSUBSIDIABILITEITSCRITERIA... [-]
Australië Melbourne
January 2020
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands