Filter
Bachelor of Arts
Italië Rome Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste BA Opleidingen in Beeldende kunst in de Verenigde Rome Italië

Een Bachelor of Arts (BA) is een opleiding die wordt gegeven aan studenten die met succes een drie of vier jaar programma te voltooien aan een universiteit of andere onderwijsinstelling. Het eert gerichte studie en specialistische kennis over een onderwerp.

Een fijne kunstonderwijs zal variëren afhankelijk van de interesses en vaardigheden van de leerlingen. Sommige programma specialisaties zijn onder andere fotografie, dans, theater, keramiek, muziek, grafisch ontwerp, illustratie, digitale media en beeldhouwkunst. Instructie omvat vaak zowel klassikale les en studio praktijk.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het studeren in een hoofdstad met een rijk erfgoed, Rome is de juiste plek. Het heeft onderscheidende universiteiten, zoals de Universiteit van Rome die opleidingen voorziet in een verscheidenheid van disciplines zoals geschiedenis en Engineering. Deze stad is rustig en ideaal om te leven.

Beste BA Opleiding in Beeldende kunst in de Verenigde Rome in Italië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Beeldende kunst, Rome

Andere opties binnen dit vakgebied:
IED – Istituto Europeo di Design Rome

De Undergraduate-cursus Illustration and Animation richt zich op het vormen van een ontwerpprofessional die vorm en leven geeft aan een idee, concept, karakter of situati ... [+]

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ITALIAANSE TAAL.

De Undergraduate-cursus Illustration and Animation richt zich op het vormen van een ontwerpprofessional die vorm en leven geeft aan een idee, concept, karakter of situatie dankzij zijn / haar buitengewone vermogen om creativiteit in werkelijkheid te vertegenwoordigen, na te bootsen of te transformeren. De illustrator beschikt over een grondige kennis van de taal en de specifieke technieken die worden gebruikt in de verschillende toepassingsgebieden: van een kinderillustrator tot een wetenschappelijke illustrator, een cartoonist, een animator, werkzaam op het gebied van traditionele publicaties, tot de reclamewereld.

Professionele profielen: Illustrator, Animatieontwerper, Storyboard-artiest, auteur van grafische romans, stripboeken en grafische journalistiek.... [-]

Italië Rome
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Rome University of Fine Arts (RUFA)

We zullen je leren schilderen met een traditionele aanpak voordat je de nieuwste technieken onder de knie krijgt. Kunst, de toekomst en een beroep binnen handbereik breng ... [+]

Van onheuglijke tijden, de taal van de mensheid.

We zullen je leren schilderen met een traditionele aanpak voordat je de nieuwste technieken onder de knie krijgt. Kunst, de toekomst en een beroep binnen handbereik brengen via een enkele educatieve Pathway .

De beeldende kunst is de oudste van creatieve activiteiten en de vaardigheden en talenten van de kunstenaar zijn nog steeds nodig vandaag. RUFA leert jonge mensen hoe ze zich kunnen uitdrukken, beginnend bij de traditie en tegelijkertijd beheersing van de technieken van vandaag: schilderkunst, video, performancekunst, installaties, elektronische kunst. De moderne beeldend kunstenaar moet zich net zo goed bewust zijn van de geschiedenis als van de tijd waarin we nu leven; RUFA helpt haar studenten om kunst, toekomst en beroep te combineren in een enkel project. De professionele scenario's die zich vervolgens openen voor studenten die hun Ba Degree op het schilderij hebben gevolgd, zijn de beeldende kunst, grafische kunst en schilderkunst als pure artistieke expressie. Dankzij hun studie op specifieke gebieden (hedendaagse kunstgeschiedenis, fotografie en audiovisuele, beeldende, grafische en figuratieve technieken en technologieën) kunnen afgestudeerden van RUFA werken als curatoren van tentoonstellingsruimten, art directors voor culturele evenementen, grafische ontwerpers en als kunstuitgevers. . Iedereen in deze artistieke sectoren zal ze kunnen uitkiezen dankzij het hoge niveau van hun opleiding in de beeldende kunst, de esthetiek, de fenomenologie van de hedendaagse kunst en de organisatie van kunstruimten en -concepten.... [-]

Italië Rome
October 2019
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands