Filter
Bachelor of Arts
Singapore Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk BA Programma in Beeldende kunst in Singapore

Een BA (Bachelor of Arts) is een postsecondary mate dat kan worden verdiend bij particuliere hogescholen of openbare universiteiten. Het programma combineert algemene klassen met klassen die mensen voor te bereiden op een carrière in het gebied van de studie.

Een fijne kunstonderwijs zal variëren afhankelijk van de interesses en vaardigheden van de leerlingen. Sommige programma specialisaties zijn onder andere fotografie, dans, theater, keramiek, muziek, grafisch ontwerp, illustratie, digitale media en beeldhouwkunst. Instructie omvat vaak zowel klassikale les en studio praktijk.

Singapore, officieel de Republiek Singapore, is een Zuidoost-Aziatische eiland stadstaat uit de zuidpunt van het Maleisisch schiereiland, 137 kilometer ten noorden van de evenaar. Een aantal buitenlandse universiteiten, business schools en gespecialiseerde instituten hebben ook hun Aziatische campussen setup in Singapore. Singapore is een van de veiligste grote steden in de wereld door vrijwel elke maatregel.

Bachelor of Arts Opleiding in Beeldende kunst in Singapore

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Beeldende kunst, Singapore

Andere opties binnen dit vakgebied:
Raffles Singapore

Illustratie ... [+]

Illustratie

Minimale toegangseisenVoltooiing van het Advanced Diploma van Raffles Singapore ; ofGelijkwaardigKernProefschriftExterne praktijkEnorm projectelectieveelectieve *Advanced English: Academic Essay WritingOntwerp PromotieReflectieve studievaardigheden verbeteren over culturele grenzen heenWereldwijde ervaring in kunst en designHoe een freelance bedrijf op te zetten

* Kies een van de keuzemodules

Carrièremogelijkheden

Werkgebieden zijn onder meer:

Art / Film DirectorCommerciële tv-producent / regisseurAnimatiekunstenaarPostproductie-editor3D ModelerEffect AnimatorStop-motionanimatorConcept artiestTekenanimator / RiggerVisual Development ArtistForensische AnimatorTex... [-]
Singapore
August 2019
Voltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands