close

Filters

Resultaten weergeven

BA Programma in Beveiliging 2020/2021

Een Bachelor of Arts is een bachelordiploma dat zich vaak richt op gebieden in de geesteswetenschappen of kunst. Natuurlijk bieden sommige scholen ook een BA voor studiegebieden in de wetenschappen, wiskunde of medicijnen. Een BA-programma kan vier jaar duren om te voltooien. Wat is een BA in beveiliging? Het is een programma dat is ontworpen om studenten inzicht te geven in beveiligingskwesties… Meer informatie

Een Bachelor of Arts is een bachelordiploma dat zich vaak richt op gebieden in de geesteswetenschappen of kunst. Natuurlijk bieden sommige scholen ook een BA voor studiegebieden in de wetenschappen, wiskunde of medicijnen. Een BA-programma kan vier jaar duren om te voltooien.

Wat is een BA in beveiliging? Het is een programma dat is ontworpen om studenten inzicht te geven in beveiligingskwesties op nationaal, transnationaal en lokaal niveau. Sommige programma's kunnen zich richten op economische, informatieve, politieke, sociale of milieusectoren. De exacte vakken die studenten moeten volgen, zijn afhankelijk van de universiteit. Enkele voorbeelden hiervan zijn geschiedenis van beveiliging, geo-economie, risicobeheer, strategische planning en strategische analyse, mondiale milieuproblemen, veiligheidsbeheer in crisissituaties, theorie van veiligheidswetenschappen, en regionalisering en institutionalisering van beveiliging.

Deze studie helpt studenten hun kritisch denken, besluitvorming en leiderschapsvaardigheden te verbeteren. Deze vaardigheden maken ze niet alleen beter geschikt voor rollen in een snelle industrie, maar ze helpen de deelnemers ook om meer succesvol te zijn in het reguliere leven. Dit onderwijs kan ook leiden tot een hoger startsalaris.

De kosten van een BA in beveiliging kunnen van school tot school verschillen. Soms kunnen de kosten zelfs van het ene semester naar het volgende veranderen. Aanvragers kunnen meer leren over schattingen door contact op te nemen met universiteiten.

Of studenten nu beveiliging in het algemeen of specifieke termen bestuderen, ze kunnen worden voorbereid op een breed scala aan carrières. Veel afgestudeerden komen terecht bij de overheid, internationale bedrijven of non-profitorganisaties. Enkele voorbeelden van carrièremogelijkheden zijn personeelsfunctionaris, public relations-specialist, veiligheidsanalist, communicatieambtenaar, chief security officer, beveiligingsmanager en milieugevaarconsulent. De eerdere werkervaring en opleiding van afgestudeerden kan van invloed zijn op wat voor soort banen beschikbaar zijn.

Een BA in beveiliging is mogelijk beschikbaar over de hele wereld dankzij online programma's en internationale universiteiten. Klaar om meer informatie te krijgen of toe te passen? Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Lower Silesia
Wrocław , Polen

Veiligheidsstudies biedt een diepgaande blik op het probleem van de veiligheid, aandacht voor de niet-militaire aspecten, zoals die in verband met de sociale, politieke, econo ... +

Veiligheidsstudies biedt een diepgaande blik op het probleem van de veiligheid, aandacht voor de niet-militaire aspecten, zoals die in verband met de sociale, politieke, economische, informatieve en de milieusector. Veiligheidsstudies analyseert veiligheidsproblemen op lokaal, nationaal en transnationaal niveau door het prisma van internationalisering, en met de nadruk op de menselijke veiligheid, beveiliging en veiligheid management, strategieën die gericht zijn op het voorkomen en bestrijden van bedreigingen. Het unieke van de studies ligt in de combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden. Een rijke stageprogramma die een deel van de Veiligheidsraad Studies programma geeft studenten de mogelijkheid om theorie te combineren met hun eerste werkervaring. Als gevolg daarvan, afgestudeerden worden professionals in staat om efficiënte reacties op verschillende veiligheidsproblemen en betrekken bij de besluitvorming binnen de veiligheidssector. -
BA
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op