Undergraduate Studies in Biochemie 2020

Bacheloropleidingen gericht op het leveren van studenten met de kennis die ze nodig hebben om een ​​stevige basis in een veld te hebben. De voltooiing van dit meerjarige studie toont aan werkgevers en toekomstige educatieve aanbieders elkaar dat studenten hebben een volledig arsenaal aan vaardigheden en concepten tot hun beschikking wanneer zij zich bezighouden met vragen op het gebied. Wat… Meer informatie

Bacheloropleidingen gericht op het leveren van studenten met de kennis die ze nodig hebben om een ​​stevige basis in een veld te hebben. De voltooiing van dit meerjarige studie toont aan werkgevers en toekomstige educatieve aanbieders elkaar dat studenten hebben een volledig arsenaal aan vaardigheden en concepten tot hun beschikking wanneer zij zich bezighouden met vragen op het gebied.

Wat is een BA in de biochemie? Dit is een mate die kernbegrippen gevonden op de kruising van de biologie en scheikunde, met inbegrip van genetische processen, moleculaire biologie, en aanverwante onderwerpen beide velden die alleen kan worden opgelost door te begrijpen hoe de fysische wetten van de chemie interactie met en invloed hebben op biologische systemen in binnen benadrukt een verscheidenheid van manieren.

Studenten profiteren van het hebben van een BA in de biochemie door het begrijpen van de manieren waarop verschillende wetenschappelijke disciplines komen samen in real-world scenario's.Dit maakt afgestudeerden met de mate in de hand meer voorbereid op de allerlei praktische wetenschappelijke taken die komen met de werkgelegenheid in het veld.

Collegegeld kosten kunnen nogal variëren afhankelijk van de universiteit. Dit is deels te wijten aan zeer uiteenlopende wereldwijde educatieve filosofieën en verschillen in formaat en de kosten van levensonderhoud. Individueel onderzoek over uw potentiële scholen zullen u meer definitieve antwoorden.

Carrièremogelijkheden voor bachelor-niveau van de afgestudeerden in de biochemie zijn traditioneel entry-level posities in een verscheidenheid van laboratorium instellingen, waaronder als aio en proces technici. Buiten het lab, kandidaten succes te vinden ook verplaatsen in een verscheidenheid van administratieve posities die interface met het onderzoek en chemische ingenieurs, zoals de mate hen in staat stelt de technische expertise die nodig zijn om effectief te beheren die specialisten.Met geavanceerde studie, is het ook mogelijk om de ladder in verschillende onderwijs- en toezichthoudende posities die werken aan specifieke theoretische en praktische vragen op het gebied nodig beklimmen.

De beste manier om een ​​biochemie programma dat uw doelstellingen past te vinden is door het gieten van een breed net, dat is de reden waarom overweegt internationale programma's is een belangrijke stap in uw proces. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Wartburg College
Waverly, Verenigde Staten

Biochemie, door definitie van leerboeken, is een poging om de biologie te begrijpen door de context van de chemie. De lezingen van de biochemie in het Wartburg College omvatte ... +

Biochemie, door definitie van leerboeken, is een poging om de biologie te begrijpen door de context van de chemie. De lezingen van de biochemie in het Wartburg College omvatten topisch macromoleculen, enzymen en het metabolisme van mensen. Technieken die in biochemielaboratorium worden onderwezen, worden op vele gebieden gebruikt, waaronder microbiologie, forensisch onderzoek, neurobiologie en kankeronderzoek. -
BA
Voltijd
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here