Filter
Bachelor of Arts
Azië Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor of Arts Opleidingen in Biowetenschappen in Azië 2019

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variëren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences.

Biologische Life Science studies bereiden studenten vaak voor op een carrière in de gezondheidszorg. Soms zullen studieprogramma's de lessen over menselijke biologie combineren met lessen in natuurkunde, scheikunde en zelfs geologie om de studenten te helpen begrijpen en leren hoe levende organismen samenwerken.

Azië is de wereld 's grootste en meest bevolkte continent, voornamelijk gevestigd zijn in de oostelijke en noordelijke halfrond. Het beslaat 8,7% van de aarde 's totale oppervlakte en bestaat uit 30% van de landoppervlakte.

BA Programma in Biowetenschappen in Azië

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Biowetenschappen, Azië

Lebanese International University

Programma ontwikkelt de nodige vaardigheden en kennis om te helpen bij het beheren en het verstrekken van maaltijden via een institutionele foodservice. ... [+]

Bachelor in Food Science and Technology

Het programma omvat volgende cursussen:

Eten Service Management

Het discussen technieken van het beheer van de functionele werking van de food service: Inkoop, budgetten, en de controle van het management. Het zal zich richten op de ontwikkeling van kleine en grootschalige kookkunsten, menu planning en standaard recept manipulatie in overeenstemming met de voeding wijzigingen. Het zal ook de nodige vaardigheden en kennis te ontwikkelen om te helpen bij het beheren en het verstrekken van maaltijden via een institutionele foodservice. Aspecten van de organisatorische vormgeving, leiderschap, motivatie, onderhandelen, resource management, marketing, productie, veiligheid en hygiëne kwesties worden besproken. Vereisten: Management van organisaties (Beginselen van het management, inleiding tot het management), NUTR 250, BMGT200..... [-]

Libanon Beiroet
Oktober 2019
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands