Filter
Bachelor of Arts
Noord-Amerika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Undergraduate Studies (BA) in Boekhouden in Noord-Amerika 2019/2020

Een Bachelor of Arts (BA) is een opleiding die wordt gegeven aan studenten die met succes een drie of vier jaar programma te voltooien aan een universiteit of andere onderwijsinstelling. Het eert gerichte studie en specialistische kennis over een onderwerp.

Boekhouden wordt vaak aangeduid als de taal van het zakenleven. Het is een proces dat de financiële en economische activiteit van een bedrijf of organisatie meet. Er zijn verschillende organisaties op gebied van boekhouden die ondersteuning leveren bij dit proces. Sommige van deze groepen zijn normeringsinstellingen, beroepsorganisaties en accountantskantoren.

Van inheemse beschavingen moderne rijken, Noord-Amerika heeft veel hands-on educatieve mogelijkheden om wetenschappers te bieden. Gevuld met een scala aan verschillende culturen, kunnen studenten zelf opvoeden in goed afgeronde manier.

BA in Boekhouden in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Boekhouden, Noord-Amerika

Concordia College

De Accounting belangrijkste biedt een keuze uit drie concentraties. ... [+]

De Accounting belangrijkste biedt een keuze uit drie concentraties.

Algemeen Accountancy: Dit is ideaal voor studenten die geïnteresseerd zijn in het collectieve of algemene boekhouding en willen hun grote gemakkelijk binnen vier jaar af te ronden. Studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een graduaat ook geïnteresseerd in de algemene boekhouding concentratie. Accounting and Finance: Deze concentratie biedt een geweldige combinatie van business finance en accounting dat de studenten een breder begrip van de activiteiten van een bedrijf vanuit een financieel oogpunt zal geven. Openbare Accountancy: Het Openbaar Accountancy concentratie zullen de studenten begeleiden bij een robuuste 150 credit programma dat hen voorbereidt op de Certified Public Accountant examen. Concordia studenten hebben de tweede hoogste slagingspercentage voor de CPA-examen onder alle Minnesota hogescholen en universiteiten (64,4 procent met een gemiddelde score van 76). ... [-]
Verenigde Staten Moorhead
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Bay Atlantic University - Washington, D.C.

Het BAU BA-programma in Accounting is niet alleen bedoeld om studenten voor te bereiden op een loopbaan in boekhoudkundige domeinen, maar ook om goed afgeronde wereldburg ... [+]

Dit programma is geaccrediteerd door ACICS - Accrediting Council for Independent Colleges and Schools.

Het BAU BA-programma in Accounting is niet alleen bedoeld om studenten voor te bereiden op een loopbaan op het gebied van accounting, maar ook om goed afgeronde wereldburgers te produceren.

Onze boekhoudfaculteit zijn ervaren professionals die de vaardigheden die ze in het veld hebben ontwikkeld, zullen gebruiken om BAU-studenten te onderwijzen. Onze faculteit heeft onder meer gewerkt voor organisaties zoals Bechtel, het Amerikaanse ministerie van Transport en USAID.

Waarom Accounting studeren?Word een uitstekende afgestudeerde prospectAccounting is een groeiend carrière veldElk bedrijf heeft accountants nodigEen stabiel carrièrepad hebbenVaardigheden hebben een echte toepassing... [-]
Verenigde Staten Washington D.C.
Januari 2020
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands