close

Filters

Resultaten weergeven

Een BA (Bachelor of Arts) is een bachelordiploma die studenten voorbereidt op een carrière in hun gekozen vakgebied. Afhankelijk van de school en het programma, kan een BA meestal worden verdiend in drie tot vijf jaar. Branding verwijst naar een specialisatie binnen marketing en business die zich richt op het creëren van een merk dat positief wordt gezien door de consument. Met behulp van eleme… Meer informatie

Een BA (Bachelor of Arts) is een bachelordiploma die studenten voorbereidt op een carrière in hun gekozen vakgebied. Afhankelijk van de school en het programma, kan een BA meestal worden verdiend in drie tot vijf jaar.

Branding verwijst naar een specialisatie binnen marketing en business die zich richt op het creëren van een merk dat positief wordt gezien door de consument. Met behulp van elementen van het ontwerp, reclame, business-strategie en distributie, het doel is om te leren hoe effectief merken die meegaan.

Net als veel andere EU-landen, Polen biedt goedkope of zelfs gratis onderwijs aan EU-studenten. Aankomende studenten moeten hun aanvraag rechtstreeks bij hun gekozen Poolse instelling. De Universiteit van Warschau, bijvoorbeeld, kosten tussen £ 1.300 en £ 2.500 per jaar voor zijn taalcursussen Engels.

Bachelor of Arts in Branding in Polen

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
VIAMODA
Warschau , Polen

Tijdens Fashion Communications

Tijdens Fashion Communications -
BA
Voltijds
Deeltijd
7 semesters
Pools
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op