$close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor of Arts Programma's in Brandwetenschappen 2023

Een bachelor's diploma is een vierjarig bachelor diploma, hoewel het studenten overal van drie tot zeven jaar kan voltooien om te voltooien. Een Bachelor of Arts concentreert zich meestal op de vrije kunsten, wetenschappen of beide. Wat is een BA in Fire Science? Dit vakgebied gaat verder dan de meer traditionele taken van een brandweerman. Studenten van vuurwetenschappen worden geïntroduce… Meer informatie

Een bachelor's diploma is een vierjarig bachelor diploma, hoewel het studenten overal van drie tot zeven jaar kan voltooien om te voltooien. Een Bachelor of Arts concentreert zich meestal op de vrije kunsten, wetenschappen of beide.

Wat is een BA in Fire Science? Dit vakgebied gaat verder dan de meer traditionele taken van een brandweerman. Studenten van vuurwetenschappen worden geïntroduceerd aan de kennis die nodig is om het publiek op te leiden over veiligheid, verspreiding van bewustwording over brandveiligheid door middel van gemeenschapsuitreiking en onder andere brandinspecties uitvoeren. Omdat brandbestrijders meestal eerste responders zijn, worden de studenten getrainde EMT's en paramedici. Dit complexe veld is daadwerkelijk gegroeid om studies in gevaarlijke materialen op te nemen en om mensen te redden van veel lastige situaties.

Als u wilt trainen om een ​​echte held te zijn, is vuurwetenschap een groot gebied om na te streven. Samen met de strijd tegen branden worden de leerlingen goed geleerd met mensen uit alle lagen van het leven.Gemeenschapsuitreiking en opleiding zijn grote delen van dit studiegebied. Studenten leren manieren om een ​​actief deel van de samenleving te worden. Dit vertaalt zich ook naar de tijd buiten het werk.

Afhankelijk van het feit of u een meer traditionele campusroute of een online diploma wilt behalen, is er een betaalbaar pad om een ​​BA in Fire Science te behalen. De kosten variëren afhankelijk van het programma en de locatie.

Veel afgestudeerden met een fire science degree hebben visies om heldhaftige brandweerlieden te worden. Hoewel dit de traditionele route is, zijn er andere opties. Een Bachelor of Arts in Vuurwetenschappen bereidt studenten op voor carrières in medische hulpdiensten, politieafdelingen en forensische wetenschappen. Programma-gerelateerde cursussen variëren van school naar school. Sommige carriereopties vereisen opleiding op specifieke terreinen, zoals strafrechtelijk onderzoek of hogere graden. Als u wilt gaan naar een ander veld dan die van een brandweerman, controleer of het programma dat u kiest, een dergelijke afwijking ondersteunt.

Er zijn veel mogelijkheden om een ​​fire science degree te verdienen. Online graden worden steeds populairder en zorgen voor een flexibeler planning. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
East Georgia State College
Swainsboro, Verenigde Staten

East Georgia State College is een geweldige plek om je studie in Fire and Emergency Services Administration voort te zetten. Hier vind je: Geweldige faculteit, zoals Beverley ... +

East Georgia State College is een geweldige plek om je studie in Fire and Emergency Services Administration voort te zetten. Hier vind je: Geweldige faculteit, zoals Beverley Walker, een voormalig brandweerluitenant met 25 jaar ervaring in brandweer en hulpdiensten, en vele jaren als instructeur en trainer in Georgië en aan de National Fire Academy. Een online leeromgeving om te voldoen aan de complexe eisen van het schema van hulpdiensten en aspirant-professionals in het openbaar management. Een betaalbare manier om je studie voort te zetten, met redelijk collegegeld, royale beschikbaarheid van financiële hulp en toegang tot de HOPE Scholarship-voordelen. Een combinatie van uitdagende cursussen in de administratie van brandweer- en hulpdiensten, openbaar management, organisatiegedrag en professionele ontwikkeling om u voor te bereiden op een leidende rol in de administratie en het beheer van een hulpverleningsorganisatie. -
BA
Engels
Campus