Filter
Bachelor of Arts
Letland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk Undergraduate Studies in Business Studies in Letland

Een BA (Bachelor of Arts) is een populaire undergraduate degree dat het onderwijs nodig zijn voor vele soorten carrière biedt. Een BA bereidt studenten ook voor gevorderde paden van onderzoek, zoals een master of doctoraat.

Bedrijfskunde is een academische studieveld dat de kennis en vaardigheden verschaft die nodig zijn voor een carrière in de zakelijke wereld. Studies kan bestaan ​​uit financiën, boekhouden, economie, organisatiekunde, bedrijfsethiek, en marketing.

Letland, officieel de Republiek Letland, is een land in de Baltische regio van Noord-Europa. Het grenst in het noorden aan Estland, in het zuiden van Litouwen, in het oosten aan Rusland, en in het zuidoosten van Wit-Rusland. De Letten zijn een Baltisch volk, cultureel verwant aan de Litouwers. Hoofdstad is Riga, die is de thuisbasis van de Universiteit van Letland met meer dan 23.000 ingeschreven studenten.

Bachelor of Arts Opleiding in Business Studies in Letland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Business Studies, Letland

Ventspils University of Applied Sciences

Doel van het programma: is om afgestudeerden voor te bereiden die met succes kunnen concurreren op de arbeidsmarkt op basis van opgedane professionele vaardigheden en aca ... [+]

Beste Bachelor of Arts Opleidingen in Business Studies in Letland.

Open uw wereldwijde zakelijke kansen door te studeren aan Ventspils University of Applied Sciences (Letland) en start Your Business nu of word een topmanager in een toonaangevend bedrijf!

We zullen u voorzien van theoretische kennis

We beveiligen innovatief

Vereisten voor toelating: algemeen vormend middelbaar of beroepsonderwijs

leerplan

Studiecursussen: 1e jaars

WiskundeMicro-economieStatistiekenE-beheerPsychologieThe English Language: Communication AspectsIntroductie in Theorieën van Public RelationsEconometriesBesluitvormingMacro-economieInternationaal zakenrechtPrincipes van analyse en methodologie van buitenlands beleidThe English Language: Communication AspectsBedrijfsethiek... [-]
Letland Ventspils
September 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands