BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (BA) in Scheikunde in de Verenigde Moorhead Verenigde Staten

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variëren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences.

Van alle natuurwetenschappen is chemie de tak die het meeste bezighoudt met de unieke eigenschappen van materie. Deze eigenschappen worden vaak bepaald door het bestuderen van bepaalde intermoleculaire krachten binnen de stof zelf. Deze interacties kunnen totaal andere substancies creëren door middel van chemische reacties.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste BA Programma in Scheikunde in de Verenigde Moorhead in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Scheikunde, Moorhead Filter

Ba in de chemie

Concordia College
BA
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Met een belangrijke chemie of een minderjarige, de mogelijkheden zijn eindeloos. Van de voortzetting van de studie van chemie aan de graduate niveau,

Lees meer