$close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors of Arts in Christelijke studies in de Verenigde Wenham Verenigde Staten

Een Bachelor of Arts (BA) is een zekere mate beloond voor studenten die een undergraduate programma dat doorgaans duurt vier jaar af te ronden. Dit soort graad kan worden gericht op de wetenschap, vrije kunsten, of een mengsel van beide.  Studenten die een opleiding in de christelijke studeren kan zich voor te bereiden voor een loopbaan in de kerk, in de gemeenschap of in de academische were… Meer informatie

Een Bachelor of Arts (BA) is een zekere mate beloond voor studenten die een undergraduate programma dat doorgaans duurt vier jaar af te ronden. Dit soort graad kan worden gericht op de wetenschap, vrije kunsten, of een mengsel van beide. 

Studenten die een opleiding in de christelijke studeren kan zich voor te bereiden voor een loopbaan in de kerk, in de gemeenschap of in de academische wereld. Programma's kunnen zich richten op de geschiedenis en ethiek, religieuze overtuigingen, en zelfs vreemde talen, zoals Latijn en Hebreeuws.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Bachelor of Arts in Christelijke studies in de Verenigde Wenham in de Verenigde Staten

Lees Minder
Lees meer over studeren in de Verenigde Staten
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Gordon College
Wenham, Verenigde Staten

De major bijbelstudies is bedoeld om sommige studenten voor te bereiden op toelating tot het seminarie en verschillende bedieningen van het onderwijzen van het Woord.

De major bijbelstudies is bedoeld om sommige studenten voor te bereiden op toelating tot het seminarie en verschillende bedieningen van het onderwijzen van het Woord. -
BA
Engels
Campus