Filter
Bachelor of Arts
Colombia Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelors of Arts in Colombia 2019

Een Bachelor of Arts (BA) is een zekere mate beloond voor studenten die een undergraduate programma dat doorgaans duurt vier jaar af te ronden. Dit soort graad kan worden gericht op de wetenschap, vrije kunsten, of een mengsel van beide. 

Colombia, officieel de Republiek Colombia, is een unitaire constitutionele republiek bestaand uit tweeëndertig afdelingen.

Undergraduate Studies in Colombia

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Anderson University South Carolina

De Christian Studies graad biedt solide voorbereiding voor volwassen studenten die een loopbaan in de kerk of para-bediening. ... [+]

Bachelor of Christian Studies

De Bachelor of Christian Studies (BCS) graad aan Anderson University is ontworpen voor mensen die momenteel tewerkgesteld in de bediening, die graag een carrière in de full-time dienst na te streven, of mensen die gewoon willen hun kennis van de Bijbel, theologie te verdiepen en christelijke bediening.

Waarom Christendom?

Met de BCS, zult u genieten van het nemen zinvolle cursussen in de bijbelse en theologische studies, samen met praktische ministerie cursussen. Veel kerk en de bediening leiders hebben het verlangen naar een mate die de balans van de praktische bediening en theologische opleiding heeft geuit. De AU bachelor Christian Studies graad is speciaal ontworpen om studenten de praktische ministerie training niet beschikbaar in de meeste theologie en de bediening programma's. ... [-]

Colombia Ibagué
September 2019
Voltijd
Deeltijd
Campus
Online
Lees meer in Nederlands