BA Programma in Communicatie in Letland

Kijk Bachelors of Arts in Communicatie in Letland

Communicatie

Een BA is een bachelor 's graad die door universiteiten en instellingen over de hele wereld voor studenten die zich inschrijven voor cursussen en studie bepaalde onderwerpen, zoals de vrije kunsten en wetenschappen. Het verdienen van een BA duurt drie of vier jaar in de meeste gevallen.

Vakken in communicatie stelt studenten in staat om een ​​aantal vaardigheden op te bouwen die van onschatbare waarde zijn op de moderne werkplek. Deze specialisatie maakt het voor de student mogelijk om na het voltooien van het programma te kiezen uit een verscheidenheid aan carrière-mogelijkheden bij veel verschillende industrieën of bedrijfstakken.

Letland, officieel de Republiek Letland, is een land in de Baltische regio van Noord-Europa. Het grenst in het noorden aan Estland, in het zuiden van Litouwen, in het oosten aan Rusland, en in het zuidoosten van Wit-Rusland. De Letten zijn een Baltisch volk, cultureel verwant aan de Litouwers. Hoofdstad is Riga, die is de thuisbasis van de Universiteit van Letland met meer dan 23.000 ingeschreven studenten.

Bachelor of Arts in Communicatie in Letland

Lees meer

Ba in talen en interculturele communicatie

Ventspils University of Applied Sciences
Campus Voltijd 3 jaar September 2019 Letland Ventspils

Bereid de interculturele communicatie specialisten met kennis van vreemde talen voor het werk in de EU-instellingen en andere internationale organisaties; [+]

Doel van de studie PROGRAMMA gekwalificeerde specialisten van interculturele communicatie voor de instellingen van Letland en in het buitenland voor te bereiden; studies die voldoen aan de economische, culturele en sociale behoeften te waarborgen; academische studies die zijn gebaseerd op theoretische gronden, die voldoen aan de normen van het academisch onderwijs en zijn praktisch toepasbaar te bieden.

TAKEN VAN DE OPLEIDING de studenten de nodige theoretische kennis en ook de set van praktische vaardigheden en vaardigheden voor de levering van interculturele communicatie diensten professioneel hoog niveau in branches die nodig zijn voor de nationale economie; om het concurrentievermogen van de afgestudeerden in de veranderlijke sociaal-economische omstandigheden en de internationale arbeidsmarkt te vergroten; te implementeren in een grondige kennisverwerving, dat de mogelijkheid om zelfstandig te ontwikkelen onderzoeksmethodologie en de toepassing van de onderzoeksmethodologie in nieuwe vestigingen uit te voeren biedt en dat alsoallows studies voor het bereiken van een hogere kwalificatie niveau voort te zetten; om de naleving van de studie kwaliteit met het niveau van Europa en andere ontwikkelde landen te verzekeren aldus de methodologische verbetering, wetenschappelijke en technische materieel financiering van leerproces, en het bevorderen van de samenwerking met andere universiteiten van Letland en in het buitenland; aan tijdig de inhoud en werkvormen van het programma dus reageren op de veranderingen in de internationale arbeidsmarkt en ook correct voorzag veranderingen in de toekomst; te nauwe band tussen de studie-proces en de bestaande praktijk van de multiculturele bedrijven vast te stellen. ... [-]