Filter
Bachelor of Arts
Letland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk Bachelors of Arts in Communicatie in Letland

Studenten die willen hun onderwijs te bevorderen en voor te bereiden op een carrière zal vaak streven naar een Bachelor of Arts (BA). Programma's kunnen worden gevonden op scholen over de hele wereld en worden meestal verdiend in ongeveer vier jaar.

Lessen in communicatie bereiden de deelnemende studenten voor op een breed scala van loopbanen, variërend van lokaal nieuws netwerken tot internationale projecten binnen internationale bedrijven en overheidsorganisaties en verscheidene andere prominente mogelijkheden door het verbeteren van de vaardigheden die nodig zijn voor deze carrière-velden.

Letland, officieel de Republiek Letland, is een land in de Baltische regio van Noord-Europa. Het grenst in het noorden aan Estland, in het zuiden van Litouwen, in het oosten aan Rusland, en in het zuidoosten van Wit-Rusland. De Letten zijn een Baltisch volk, cultureel verwant aan de Litouwers. Hoofdstad is Riga, die is de thuisbasis van de Universiteit van Letland met meer dan 23.000 ingeschreven studenten.

Bachelor of Arts in Communicatie in Letland

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

1 Results in Communicatie, Letland

Other options within this field of study:
Ventspils University of Applied Sciences

Bereid de interculturele communicatie specialisten met kennis van vreemde talen voor het werk in de EU-instellingen en andere internationale organisaties; ... [+]

Doel van de studie PROGRAMMA gekwalificeerde specialisten van interculturele communicatie voor de instellingen van Letland en in het buitenland voor te bereiden; studies die voldoen aan de economische, culturele en sociale behoeften te waarborgen; academische studies die zijn gebaseerd op theoretische gronden, die voldoen aan de normen van het academisch onderwijs en zijn praktisch toepasbaar te bieden.

TAKEN VAN DE OPLEIDING de studenten de nodige theoretische kennis en ook de set van praktische vaardigheden en vaardigheden voor de levering van interculturele communicatie diensten professioneel hoog niveau in branches die nodig zijn voor de nationale economie; om het concurrentievermogen van de afgestudeerden in de veranderlijke sociaal-economische omstandigheden en de internationale arbeidsmarkt te vergroten; te implementeren in een grondige kennisverwerving, dat de mogelijkheid om zelfstandig te ontwikkelen onderzoeksmethodologie en de toepassing van de onderzoeksmethodologie in nieuwe vestigingen uit te voeren biedt en dat alsoallows studies voor het bereiken van een hogere kwalificatie niveau voort te zetten; om de naleving van de studie kwaliteit met het niveau van Europa en andere ontwikkelde landen te verzekeren aldus de methodologische verbetering, wetenschappelijke en technische materieel financiering van leerproces, en het bevorderen van de samenwerking met andere universiteiten van Letland en in het buitenland; aan tijdig de inhoud en werkvormen van het programma dus reageren op de veranderingen in de internationale arbeidsmarkt en ook correct voorzag veranderingen in de toekomst; te nauwe band tussen de studie-proces en de bestaande praktijk van de multiculturele bedrijven vast te stellen. ... [-]
Letland Ventspils
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands