Filter
Bachelor of Arts
Noord-Amerika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Undergraduate Studies (BA) in Communicatiemanagement in Noord-Amerika 2019/2020

Een Bachelor of Arts (BA) is een zekere mate beloond voor studenten die een undergraduate programma dat doorgaans duurt vier jaar af te ronden. Dit soort graad kan worden gericht op de wetenschap, vrije kunsten, of een mengsel van beide. 

Strategie en grootschalige denken zijn twee aandachtsgebieden van een communicatie-management professional. Deze persoon werkt samen met anderen om een ​​globaal plan voor het merken en het imago van een onderneming te maken en uit te voeren en maakt gebruik van beschikbare tools, vaardigheden en kanalen om ze effectief te bevorderen.

Van inheemse beschavingen moderne rijken, Noord-Amerika heeft veel hands-on educatieve mogelijkheden om wetenschappers te bieden. Gevuld met een scala aan verschillende culturen, kunnen studenten zelf opvoeden in goed afgeronde manier.

Bachelor of Arts Programma in Communicatiemanagement in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Communicatiemanagement, Noord-Amerika

Claflin University

De vraag die de studenten hebben altijd is: "Wat kan ik doen met een graad in Mass Communications?" Het antwoord is "bijna alles!" De Mass Communications curriculum biedt ... [+]

De vraag die de studenten hebben altijd is: "Wat kan ik doen met een graad in Mass Communications?" Het antwoord is "bijna alles!"

Leerplan

De Mass Communications curriculum biedt een basis in massacommunicatie theorie die wordt aangevuld met praktische en professionele vaardigheden opleiding door middel van stagemogelijkheden en practicum cursussen.

Als een student in ons programma, zal u kiezen uit één van de drie concentraties: Digital Media, Journalistiek of Public Relations. U leert hoe te ontwikkelen public relations campagnes te voeren onderzoeksjournalistiek of te schrijven voor online media, al tijdens zijn studie in klaslokalen uitgerust voor de convergerende wereld van digitale communicatie. Je leert van ervaren docenten en medewerkers die actief betrokken zijn bij het onderzoek en de professionele media-activiteiten.... [-]

Verenigde Staten Orangeburg
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands