6 Deeltijd BA Opleidingen in Computerwetenschappen 2024

Deeltijd BA Opleidingen in Computerwetenschappen 2024Filter
    • Online

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Ben je dol op de technische details die met computergebruik te maken hebben, maar wil je de onderlinge afhankelijkheid ervan met het bredere bedrijfsleven beter begrijpen? Dan is deze cursus perfect. Je ontwikkelt een breed begrip van de bedrijfstheorie en bestudeert de problemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het ontwikkelen van nieuwe IT-systemen. Dankzij de flexibele studiemodus van Arden kunt u uw bedrijfs- en IT-kennis ontwikkelen rond uw bestaande verplichtingen. Dit programma biedt je de vaardigheden die nodig zijn om een aanwinst voor elk bedrijf te worden en je dichter bij je carrièredoelen te brengen.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze BEng Computer Engineering biedt de kans om toepassingen te creëren voor robots, embedded en real-time systemen en andere innovatieve informatie- en communicatietechnologie. Je leert over theoretisch programmeren en doet praktische ervaring op met het ontwikkelen van applicaties voor computerplatforms en hardware.

    • Online United Kingdom

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Het algemene doel van de AU BA (Hons) Business & Computing met Foundation Year is om studenten in staat te stellen kennis, inzicht en een reeks praktische vaardigheden te verwerven met betrekking tot de twee onderling verbonden disciplines die van toepassing zijn op commerciële en niet-commerciële sectoren, en in verschillende geografische en culturele omgevingen. Tegelijkertijd zullen studenten een reeks overdraagbare vaardigheden ontwikkelen die hen zullen helpen bij het nastreven van zakelijke en computercarrières of verdere relevante studies.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Tijdens deze graad in Computerwetenschappen ontwikkel je een goed begrip van de wetenschap die ten grondslag ligt aan computer- en softwaresystemen. De modules die je als onderdeel van deze opleiding kunt studeren, zijn onder meer statistische technieken met R, informatievisualisatie en big data en machinaal leren.

    • Online United Kingdom

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Ben je dol op de technische details die met computergebruik te maken hebben, maar wil je de onderlinge afhankelijkheid ervan met het bredere bedrijfsleven beter begrijpen? Dan is deze cursus perfect. Je ontwikkelt een breed begrip van de bedrijfstheorie en bestudeert de problemen waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het ontwikkelen van nieuwe IT-systemen. Daarnaast leer je hoe je computersystemen ontwerpt, bouwt en onderhoudt om strategische doelen te bereiken.

    • New York, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De laptop in je rugzak. De telefoon in je zak. De gameconsole in je slaapkamer. Voor jou zijn het niet alleen apparaten die werken als bij toverslag. Ze zijn begrijpelijk en controleerbaar en u wilt helpen die magie te laten plaatsvinden. Een computerwetenschappen diploma in Manhattanville begint je op die weg. Cursussen in toegepaste en theoretische informatica geven je de vaardigheden die nodig zijn om de bedrijfswereld te betreden of om een ​​graduate studie in de informatica te volgen. De verscheidenheid aan cursusaanbiedingen biedt ook ruime mogelijkheden voor niet-majors om hun computervaardigheden te vergroten.