close

Filters

Resultaten weergeven

BA Programma in Corporate Finance 2021

De Bachelor of Arts, of BA, wordt toegekend aan studenten die ongeveer vier jaar van de studie te voltooien in een veld dat is meestal gebaseerd op de vrije kunsten. Deze graad biedt afgestudeerden de kans om hun kansen op werk en winstpotentieel te verbeteren. Wat is een BA in Corporate Finance? Veel hogescholen en universiteiten bieden dit programma. Het is een belangrijk dat de studenten geef… Meer informatie

De Bachelor of Arts, of BA, wordt toegekend aan studenten die ongeveer vier jaar van de studie te voltooien in een veld dat is meestal gebaseerd op de vrije kunsten. Deze graad biedt afgestudeerden de kans om hun kansen op werk en winstpotentieel te verbeteren.

Wat is een BA in Corporate Finance? Veel hogescholen en universiteiten bieden dit programma. Het is een belangrijk dat de studenten geeft de kennis die nodig is voor de financiering nauwkeurig te analyseren en te beheren op een enterprise-niveau. Enkele van de onderwerpen die zich inschrijven in dit programma kan worden verplicht om te studeren onder de fundamenten van accounting, financieel management, en de inkomsten optimalisatie. Het curriculum omvat meestal een breed scala van onderwerpen omgaan met de economie, boekhouding, en business strategie.

Een corporate finance mate blijkt vaak aantrekkelijker voor studenten die genieten van wiskunde, maar iets meer willen dan wat een gewone boekhoudprogramma kan geven.Degenen die dit programma te voltooien kan gekwalificeerd voor een breed scala aan high-level posities worden. Het krijgen van een bachelor's degree in corporate finance maakt het ook mogelijk studenten om verder te gaan naar het volgende opleidingsniveau, dat is de master's degree.

De kosten van het verkrijgen van deze BA kunnen verschillend bij elke instelling waar de opleiding wordt aangeboden worden. Studenten die geïnteresseerd zijn in het leren van wat de werkelijke kosten zal moeten contact opnemen met hun favoriete instelling.

Personen die hun BA in Corporate Finance zoeken kan een scala van loopbaantrajecten om uit te kiezen. Sommige van de carrières die kan worden verkregen door het verdienen van deze credential bevatten investment banker, beleggingsadviseur, effectenmakelaar en onderzoeker fraude. De vraag naar deze posities blijft groeien. Degenen die afstuderen met deze belangrijke ontwikkeling scherper analytische vaardigheden en leren om de complexiteit van de investeringen en de economie corporate niveau te begrijpen.

Dit programma is beschikbaar via een groot aantal hogescholen en universiteiten. Sommige van deze instellingen zelfs studenten in staat om hun educatieve behoeften online te voltooien, het verlenen van de aard van de planning en de locatie flexibiliteit die vaak van vitaal belang voor graad prestatie. Om te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Cracow University of Economics
Kraków, Polen

Het programma is gericht op het verspreiden van kennis van de basis van de boekhouding en de internationale, bestuurlijke en financiële aspecten ervan. Op het gebied van finan ... +

Het programma is gericht op het verspreiden van kennis van de basis van de boekhouding en de internationale, bestuurlijke en financiële aspecten ervan. Op het gebied van financiën omvat het programma gebieden zoals bedrijfsfinanciering, beheer van bedrijfsfinanciën, overheidsfinanciën, internationale financiën, financiële markten, financiële analyse, mondiaal bankieren, verwerving van EU-financiering. -
BA
Voltijds
Deeltijd
6 semesters
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op