BACHELORSTUDIES

2 Bachelors of Arts (BA's) in Creative Industries Management 2020/2021

BA graden worden traditioneel aangeboden in disciplines zoals moderne talen, communicatie, muziek, psychologie, kunst, en het Engels. Basic universitair onderwijs wordt gegeven in de sociale wetenschappen, wiskunde en wetenschap, menselijke communicatie, en de kunsten en de geesteswetenschappen disciplines, waardoor studenten om keuzevakken die hun voorkeuren en behoeften te selecteren.

Je kunt je afvragen, wat is een BA in de Creatieve Industrie Management? Door zich te specialiseren in het beheer van de culturele projecten in de wereldwijde organisaties, dit programma helpt studenten hun onderzoek capaciteiten en strategische planning vaardigheden uit te breiden. Het doel is om wetenschappers uit te rusten met de kennis en capaciteiten te onderzoeken, te analyseren en oplossingen voor internationale management vraagstukken te ontwikkelen. De lessen variëren tussen scholen, maar enkele voorbeelden van natuurlijk modules creatieve industrie studie, onderzoeksmethodologie, marketing communicatie in de creatieve economie, en het bedrijfsleven en strategisch management voor creatieve bedrijven.

Individuen het verdienen van een BA-graad hebben meer kans op een leven lang voordelen, zowel in hun persoonlijke en professionele leven te ervaren. Deze omvatten de mogelijkheid om te spreken en effectief schrijven, het verbeteren van netwerkvaardigheden, en het verbeteren van de besluitvorming talenten.

De kosten van het verdienen van een bachelordiploma in de creatieve industrie beheer schommelen tussen de instellingen, zodat aspirant-studenten moeten communiceren met bijzondere scholen die hen interesseren om meer informatie over de inschrijving en collegegelden verwachtingen te vragen. Het is ook goed om te vragen over beurzen en betalingsopties.

Personen met een creatieve industrie beheer bachelordiploma hebben de neiging om hoog gekwalificeerde, professionele en concurrerende managers klaar om leidende posities in diverse bedrijven aan te pakken zijn.Afgestudeerden van het programma kan zich verheugen op mogelijke carrière als museum executives, kunst curatoren, filantropie managers, community liaison bestuurders, public relations personeel, en het podium en de productie van de bestuurders.

De meeste academische instellingen bieden internet-based learning modules om aan de behoeften van de drukke werkende professionals te ontmoeten. Online cursussen bieden de veelzijdigheid en de toegankelijkheid voor studenten in afgelegen internationale locaties. Om te beginnen met een cursus te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

2 Resultaten in Creative Industries Management Filter

BA in Creative Business

Breda University of Applied Sciences
BA
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Heb je je ooit afgevraagd hoe geweldige mediaconcepten werken? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste mediatrends? Ben je zelf nieuwsgierig naar het maken van mediaproducten? Op ...

Lees meer

Ba creatief industriebeheer

SRH Hochschule der populären Künste (hdpk)
BA
<
Voltijds
<
7 semesters
Engels
Campus

De culturele en creatieve industrieën zijn wereldwijd flink en Berlijn is een hotspot voor de creatieve industrieën, waardoor het de perfecte plek is voor uw studie. Creatieve ...

Lees meer