BACHELORSTUDIES

2 BA Programma in Design Management 2020

Veel studenten kiezen voor een bachelor's degree na zijn afstuderen de middelbare school na te streven. Deze fundamentele graad geeft de fundamenten die van vitaal belang voor het starten van een carrière zijn. Na het behalen van een diploma, kunt u ervoor kiezen om uw opleiding voort te zetten met een masteropleiding 's, of je kunt springen direct in uw carrière.

Wat is een BA in Design Management? Omdat het een algemene categorie, zullen studenten die beginnen met het bestuderen van de Bachelor of Art in Design Management waarschijnlijk moeten ofwel specialiseren na het afstuderen of neem een ​​aantal specifieke kunst cursussen naast het programma. Het is mogelijk om de opgedane kennis op dit gebied in de richting van verschillende soorten kunst, zowel fysiek als digitaal, met inbegrip van architectuur, grafisch ontwerp, textiel design, mode, modellering, animatie en multimedia design passen. Maakt niet uit welke discipline u geïnteresseerd bent, moet het programma zijn voorzien van de principes van esthetiek, praktische aspecten van kunst en management nadruk.

Media is overal om ons heen in verschillende vormen.Het kiezen om zich te concentreren op zijn creatie kan de deur openen naar vele verschillende carrièremogelijkheden. Studenten die zich wijden aan het ontwerp kunnen profiteren van het universele karakter van het veld.

Net als de meeste opleidingen kunnen de Bachelor of Arts in Design Management programma variëren in kosten nogal wat. Collegegeld en vergoedingen zal sterk afhangen van welke school en het land waar u kiezen voor een studie in en de specifieke kenmerken van het programma. Je moet verschillende opties te onderzoeken voor de afwikkeling op één.

Er zijn vele carrière afgestudeerden kunnen streven, maar het management nadruk zij verworven betekent meestal dat ze zijn geschikt voor het werken met een bedrijf in een vergissing positie. Toch is het mogelijk om zelfstandig te werken, of met een kleine studio, waardoor elke vorm van kunst die u interesseert. U bent ook vrij om de freelance of consulting velden in te voeren.

Creative studenten profiteren meestal sterk uit het veld design management van de studie.Om te beginnen, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

2 Resultaten in Design Management Filter

Bachelor of Arts in Digital Business, Design and Innovation

EU Business School
BA
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Digitalisering in het snel veranderende wereldwijde economische klimaat zorgt voor nieuwe en opwindende opstartmogelijkheden en biedt bestaande bedrijven nieuwe mogelijkheden ...

Lees meer

BA - Bachelor of Arts in Design Management

United International Business Schools
BA
06 apr 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Onze academische kalender is gebaseerd op een kwart systeem (1 kwartaal = 10 weken). Vanwege de flexibele structuur en het modulaire ontwerp van het programma zijn er meerdere ...

Lees meer