BACHELORSTUDIES

Bachelors of Arts in Digitaal Ontwerp in Italië

Een Bachelor of Arts (BA) is een zekere mate beloond voor studenten die een undergraduate programma dat doorgaans duurt vier jaar af te ronden. Dit soort graad kan worden gericht op de wetenschap, vrije kunsten, of een mengsel van beide. 

Het werkveld van digitaal ontwerpen maakt gebruik van software, hulpmiddelen en processen om objecten en vormen te fabriceren om aan de behoeften van zakelijke, educatieve, overheids- en non-profitklanten te voldoen. Naast diagnostische en creatieve talenten maken professionals in digitaal ontwerpen gebruik van computers bij het creeren van oplossingen.

Italië, officieel de Italiaanse Republiek, is een unitaire parlementaire republiek binnen de Europese Unie, gevestigd in Zuid-Europa. Naar het noorden, het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Slovenië langs de Alpen.

Bachelor of Arts Programma in Digitaal Ontwerp in Italië

1 Resultaten in Digitaal Ontwerp, Italië Filter

BA in creatieve technologieën

NABA
BA
okt 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
22 aug 2020
Engels
Italiaans
Campus

De BA in Creative Technologies (New Technologies for Applied Arts), naast de BA in Media Design en Multimedia Arts en de nieuwe MA in New Technologies for Arts, vervolledigt h ...

Lees meer