BACHELORSTUDIES

BA Opleidingen in Duits in de Verenigde Canterbury Verenigd Koninkrijk

Een BA (Bachelor of Arts) is een bachelordiploma die studenten voorbereidt op een carriĆØre in hun gekozen vakgebied. Afhankelijk van de school en het programma, kan een BA meestal worden verdiend in drie tot vijf jaar.

De studie van Duits kan onder meer betrekking hebben op grammatica, spelling, woordenschat, leesvaardigheden, spreektegnieken, luisterstrategieƫn, schrijfpraktijken en meer. Dit is een uitstekend programma voor degenen die meer willen leren over de taal van Oostenrijk, Duitsland en andere landen.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Canterbury is een historische kathedraal stad, en de naam betekent "Kent mensen 's bolwerk ". Het is de thuisbasis van vier universiteiten en diverse andere instellingen voor hoger onderwijs, dat 25% van de volwassen bevolking van Canterbury te dekken.

Top BA Opleiding in Duits in de Verenigde Canterbury in UK

1 Resultaten in Duits, Canterbury Filter

BA (Hons) in het Duits

University of Kent, School of European Culture and Languages
BA
<
Voltijds
<
4 jaren
Campus

Zowel op cultureel en commercieel, Duits is een zeer belangrijke taal. Binnen Europa wordt gesproken door meer mensen dan Engels of Frans.

Lees meer