BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (BA) in Duits in UK

Studenten die willen hun onderwijs te bevorderen en voor te bereiden op een carriĆØre zal vaak streven naar een Bachelor of Arts (BA). Programma's kunnen worden gevonden op scholen over de hele wereld en worden meestal verdiend in ongeveer vier jaar.

De studie van Duits kan onder meer betrekking hebben op grammatica, spelling, woordenschat, leesvaardigheden, spreektegnieken, luisterstrategieƫn, schrijfpraktijken en meer. Dit is een uitstekend programma voor degenen die meer willen leren over de taal van Oostenrijk, Duitsland en andere landen.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Bachelor of Arts (BA) in Duits in UK

1 Resultaten in Duits, Verenigd Koninkrijk Filter

BA (Hons) in het Duits

University of Kent, School of European Culture and Languages
BA
<
Voltijds
<
4 jaren
Campus

Zowel op cultureel en commercieel, Duits is een zeer belangrijke taal. Binnen Europa wordt gesproken door meer mensen dan Engels of Frans.

Lees meer