BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Duits 2020

Voor diegenen die hun carrièremogelijkheden willen uitbreiden, kan het behalen van een Bachelor of Arts in het Duits een uitstekende manier zijn om zich te onderscheiden van andere sollicitanten. Studenten die deze graad behalen, kunnen zich op voordelige wijze positioneren als waardevolle bronnen voor elk bedrijf, elke organisatie of overheidsinstantie die regelmatig contact heeft met landen met een aanzienlijk Duitssprekende bevolking.

Wat is een BA in het Duits? Dit is een bachelordiploma dat doorgaans drie tot vier jaar in beslag neemt om een ​​voltijdstudent te voltooien en geeft afgestudeerden een diepgaand inzicht in de Duitse taal. Afhankelijk van het programma kan het ook studenten kennis laten maken met de studie van Duitse literatuur en cultuur. Zulke programma's kunnen van studenten verlangen dat ze een periode in het buitenland in Duitsland studeren om een ​​dieper begrip te krijgen van de taal en cultuur.

Duitsland is een sterke economische motor in de Europese Unie en in de wereldeconomie. Kennis van het land, de taal en de manier van zakendoen kan zeer voordelig zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het nastreven van een internationale carrière.

De kosten voor het behalen van een BA in het Duits zijn afhankelijk van een aantal factoren. Vanwege deze variabiliteit moeten degenen die dit diploma willen volgen rechtstreeks contact opnemen met scholen om te informeren naar collegegeld, registratierechten en andere gerelateerde uitgaven.

Veel carrièremogelijkheden zijn beschikbaar voor mensen met een Bachelor of Arts in het Duits. Bedrijven hebben vaak behoefte aan werknemers die vloeiend Duits spreken om tweetalige communicatieondersteuning te bieden, en om speerpuntlokalisatie-inspanningen te leveren. Vanwege zijn sterke economische aanwezigheid zijn Duitse sprekers ook belangrijk voor verschillende overheidsinstanties, internationale organisaties en nieuwsbronnen.

Er zijn een aantal scholen die de Bachelor of Arts in het Duits aanbieden, waarvan vele studenten de mogelijkheid bieden om zich via een online formulier aan te melden. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het behalen van dit diploma, is het beoordelen van onze programmalijst een goede manier om te beginnen met onderzoeken welke scholen en programma's aansluiten bij uw behoeften. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

1 Resultaten in Duits Filter

BA (Hons) in het Duits

University of Kent, School of European Culture and Languages
BA
<
Voltijds
<
4 jaren
Campus

Zowel op cultureel en commercieel, Duits is een zeer belangrijke taal. Binnen Europa wordt gesproken door meer mensen dan Engels of Frans.

Lees meer