BA's in Duurzaamheidsstudies 2020

Wie op zoek is naar een bachelordiploma te verkrijgen kan zijn geïnteresseerd in een Bachelor of Arts-programma (BA), die meestal duurt ongeveer vier jaar te voltooien. Een BA is de studie van de kunsten, welke onderwerpen zoals muziek, dans, Engels, communicatie en nog veel meer omvat. Met een BA, studenten zijn klaar om een ​​beroep in verband met een van deze velden te vinden. Wat is e… Meer informatie

Wie op zoek is naar een bachelordiploma te verkrijgen kan zijn geïnteresseerd in een Bachelor of Arts-programma (BA), die meestal duurt ongeveer vier jaar te voltooien. Een BA is de studie van de kunsten, welke onderwerpen zoals muziek, dans, Engels, communicatie en nog veel meer omvat. Met een BA, studenten zijn klaar om een ​​beroep in verband met een van deze velden te vinden.

Wat is een BA in duurzaamheid? Dit programma leert studenten hoe ze de planeet voor de huidige en toekomstige generaties te bereiden door waardoor het duurzaam. Leerlingen leren over de uitdagingen van de maatschappij en het milieu en hoe ze te overwinnen. Degenen die ervoor kiezen om een ​​BA in duurzaamheid na te streven kan ook bestuderen onderwerpen als gelijkheid, klimaatverandering en rechtvaardigheid. Studenten kunnen de kans om hun studiegebieden binnen de grote kiezen.

Het verkrijgen van een bachelor's degree in duurzaamheid kan zeer voordelig zijn.Niet alleen zullen de studenten voorbereid op een carrière in het bedrijfsleven te vinden, maar ze kunnen ook de vaardigheden en kennis om het leven van toekomstige generaties beïnvloeden.

De kosten van naar school te gaan voor een BA in Sustainability varieert sterk. Deze kosten zijn meestal afhankelijk van de instelling en het land waar je studeert. Neem contact op met de bekentenissen kantoor van uw school van keuze voor meer informatie.

Met een graad van duurzaamheid, zijn er een verscheidenheid van de verschillende loopbanen om uit te kiezen. Studenten kunnen een baan in sectoren zoals onderwijs, politieke wetenschap, technologie of het management te verkrijgen. Als een professional, krijgt u de mogelijkheid om te profiteren de maatschappij door het uitvoeren van taken zoals het behoud van hulpbronnen, het opleiden van belanghebbenden, het bevorderen van de bescherming van het milieu en het creëren van nieuwe technologieën worden gegeven.

Als u op zoek bent naar een flexibele en unieke leerervaring, moet u overwegen het nemen van online cursussen in duurzaamheid.Door dit te doen, kunt u zich verplaatst in uw eigen tempo en studie van bijna overal in de wereld. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Franklin University Switzerland
Sorengo, Zwitserland

De majoor Social Justice and Sustainability (SJS) bouwt voort op de inzet van Franklin om een rechtvaardiger en duurzamere wereld te bevorderen. Het is een zelf ontworpen majo ... +

De majoor Social Justice and Sustainability (SJS) bouwt voort op de inzet van Franklin om een rechtvaardiger en duurzamere wereld te bevorderen. Het is een zelf ontworpen majoor en wil studenten in staat stellen belangrijke onderwerpen, theorieën, vaardigheden en toepassingen te verkennen op het snijvlak van sociale rechtvaardigheid en duurzaamheid. -
BA
Voltijd
4 jaren
Engels
Campus