close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor of Arts Programma's in Econometrie 2020

Studenten krijgen een Bachelor of Arts na vier jaar studie, betekent dat zij de inleidende vaardigheden en methodologische praktijken gebruikt door het gebied van de keuze hebben verkregen. Deze graden hen in staat stellen om geavanceerde studie voort te zetten in aanverwante gebieden of naar de arbeidsmarkt in entry-level posities in te voeren. Wat is een BA in Econometrie? Het is een interdisc… Meer informatie

Studenten krijgen een Bachelor of Arts na vier jaar studie, betekent dat zij de inleidende vaardigheden en methodologische praktijken gebruikt door het gebied van de keuze hebben verkregen. Deze graden hen in staat stellen om geavanceerde studie voort te zetten in aanverwante gebieden of naar de arbeidsmarkt in entry-level posities in te voeren.

Wat is een BA in Econometrie? Het is een interdisciplinair mate dat de instrumenten die gebruikt worden in de economie om de efficiëntie en de stabiliteit van de activiteiten van een bedrijf te analyseren combineert. Studenten die deze opleiding kunnen verwachten cursussen in de toegepaste wiskundige concepten vindt men in de economie, in combinatie met business management en bestuurlijke theorie en ook statistische computermodellen.

Voordelen van het nastreven van deze mate onder paraatheid voor analytische en strategische ondersteuning posities.Dit komt omdat ze worden bereid met de concurrerende kennis die nodig is om ervoor te zorgen dat uw beslissingen en voorspellingen vallen in lijn met de beste analyse van de bewijzen in elke situatie.

Kosten voor programma's in de econometrie variëren van instelling tot instelling, en de beste manier om te weten te komen over een individueel programma is contact opnemen met de sponsoring school voor meer informatie.

Carrières die econometrie gebruik maken gaan van management consulting, en econometrie experts kunnen worden gevonden in bijna elke sub-categorie en de industrie dat die rollen in dienst. Van proces consulting tot sport management en werving, de gereedschappen ontgrendeld door het toepassen van economische modellen en statistische analyse om de commerciële gegevens bedrijven gebruiken om te beoordelen hun eigen groei is essentieel om de strategische planning van de vele organisaties, en de vraag is hoog voor degenen die de knie hebben de vaardigheden die nodig zijn om die analyse.Deze eis betekent ook dat ervaren beoefenaars die hun kennis en die van toepassing zijn na te streven regelmatige professionele ontwikkeling kunnen verwachten om de corporate ladder te klimmen als ze complexer en hoger profiel toepassingen voor hun werk te vinden.

De eerste stap in een spannende carrière begeleiden van organisaties om efficiënter te zijn en om te werken beter is om te studeren voor je diploma. Vergeet niet, een school die past bij uw behoeften best, vergeet niet om te controleren of de individuele cursusaanbod vinden. Op die manier zal je weet wat te verwachten van hun benadering van het veld. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
MEF University
Maslak, Turkije

Dankzij de flexibiliteit in de cursusselectie en het cursusaanbod kunnen onze studenten niet alleen hun studieprogramma verrijken met vakken op andere gebieden dan Economie, m ... +

Dankzij de flexibiliteit in de cursusselectie en het cursusaanbod kunnen onze studenten niet alleen hun studieprogramma verrijken met vakken op andere gebieden dan Economie, maar ook de 4-jarige 240 ECTS-bacheloropleiding in 3 jaar afronden. . -
BA
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op