Filter
Bachelor of Arts
Spanje Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk Bachelor of Arts Programma's in Economische studies in Spanje

Een BA (Bachelor of Arts) is een postsecondary mate dat kan worden verdiend bij particuliere hogescholen of openbare universiteiten. Het programma combineert algemene klassen met klassen die mensen voor te bereiden op een carrière in het gebied van de studie.

Economie en administratie is een discipline die zich richt op zowel macro- als micro-economie. Experts worden opgeleid om te begrijpen hoe zowel individuele acties als massatrends de economie beïnvloeden. Velen specialiseren zich in bepaalde vakgebieden, zoals openbaar beleid, bedrijfseconomie en consumentengedrag.  

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

BA Programma in Economische studies in Spanje

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Economische studies, Spanje

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris

Vriendelijke relaties tussen landen zijn vaak afhankelijk van goede handelsrelaties. Studenten met een interesse in economie die zich willen voorbereiden op een carrière ... [+]

Beste Bachelor of Arts Programma's in Economische studies in Spanje. Over

Vriendelijke relaties tussen landen zijn vaak afhankelijk van goede handelsrelaties. Studenten met een interesse in economie die zich willen voorbereiden op een carrière in internationale financiën, overheid of bedrijf kunnen hun Bachelor of Arts in International Economics behalen bij Schiller International University .

Cursussen binnen de Bachelor of Arts in de internationale economie zijn gericht op het produceren van afgestudeerden met technische kennis en praktische onderzoeks- en analysevaardigheden. Cursussen hebben betrekking op zaken als:

Economische geografieEconomie van ontwikkelingslandenInternationaal economisch beleidModerne diplomatieStatistiekenDe politieke economie van Noord-ZuidrelatiesBedrijfsbeheer... [-]
Spanje Madrid
September 2019
Engels
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
EU Business School

Het bedrijfsmanagement ... [+]

Het bedrijfsmanagement

Duur: zes semesters / drie jaar (180 studiepunten)

Locaties: Barcelona, ​​München

Onderwijstaal: Engels

Begindata: oktober / februari

Toelating: het hele jaar door

Semester-vergoeding: 6.450 €

Degree ToegekendEen Britse staat-geaccrediteerde Bachelor of Arts (Hons) in Business ManagementDe Bachelor of Arts (Hons) in Business Management

Studenten die deze belangrijke loopbaan vervolledigen, volgen:

Financiële analyseFinancieel adviesBedrijfsfinanciënFinancieel advies

Een voorbeeld van het bedrijfsmanagement

Zakelijke boekhoudingFinancieel managementVerbetering van de bedrijfsprestatiesToelatingsprocedure... [-]
Spanje Barcelona
Februari 2020
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands