close

Filters

Resultaten weergeven

2 Bachelors of Arts (BA's) in Elektronica 2020

Een Bachelor of Arts is een van de meest nagestreefd undergraduate graden in de wereld. Ook bekend als BA, deze mate kunnen studenten hun begrip van een bepaald onderwerp te verdiepen en verbeteren van hun kennis. Er zijn honderden onderwerpen die een BA kan worden aangeboden. Wat is een BA in Electronics? Deze studie heeft als doel om studenten te leren hoe te werken met elektronische systemen.… Meer informatie

Een Bachelor of Arts is een van de meest nagestreefd undergraduate graden in de wereld. Ook bekend als BA, deze mate kunnen studenten hun begrip van een bepaald onderwerp te verdiepen en verbeteren van hun kennis. Er zijn honderden onderwerpen die een BA kan worden aangeboden.

Wat is een BA in Electronics? Deze studie heeft als doel om studenten te leren hoe te werken met elektronische systemen. Cursussen kunnen betrekking hebben zowel hardware als software, waardoor studenten te leren over digitale schakelingen, computer programmering, en draadloze systemen. Cursussen kunnen omvatten alles, van informatie-technologie om micro-elektronica evenals communicatiesystemen, radio en optische signalen, computernetwerken, en zelfs industriële elektronica.

Een van de grootste voordelen van deze graad is de grote vraag naar de computer en elektronica wetenschappers, ingenieurs en ontwerpers in de moderne economie.Studenten met een bachelor in de elektronica hebben een veel hogere kans op het vinden van een baan in een concurrerende economie. Bovendien kan deze mate belangrijke technische en sociale vaardigheden te stimuleren en tevens een uitgebreide kennisbank dat blijkt vaak waardevol in een carrière.

Omdat elke school heeft verschillende collegegeld kosten en vergoedingen, kan de prijs van een BA in Electronics sterk variëren. Het is belangrijk dat studenten contact opnemen met hun instelling naar keuze, onderzoek potentiële kosten, en bepalen hun financiële compatibiliteit.

Computer technologie is een van de snelst groeiende gebieden in de moderne economie, en degenen met een diploma in de elektronica zijn in het bijzonder de hoge vraag. Afgestudeerden kunnen een loopbaan als elektronica-ontwerpers of fabrikanten, computer specialisten, IT-professionals, of technologie consultants streven. Studenten kunnen werken met computers, mobiele telefoons, televisies, en zelfs auto's en andere machines die elektronische systemen.

Als u wilt deze snel groeiende veld in te voeren, dan is vandaag begonnen. Onze database bevat een breed scala van on-campus en online onderwijs-programma's die u kunnen helpen de kennis die je nodig hebt. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Nanjing University Of Posts And Telecommunications
Nanjing, China

BA in Electronic Information Engineering

BA in Electronic Information Engineering -
BA
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
北京理工大学
Beijing, China

Elektronische wetenschap en technologie is een nationaal sleutelprogramma.

Elektronische wetenschap en technologie is een nationaal sleutelprogramma. -
BA
Voltijds
Chinese, Engels
sep 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op