close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor of Arts Programma's in Energie 2021

Veel studenten die op zoek zijn naar een hoger onderwijs verdienen inschrijven in een Bachelor of programma Arts (BA). Een bachelor 's graad, vaak de volgende stap na de middelbare school of een universitair ' s degree, duurt meestal tussen de drie en vijf jaar in beslag, afhankelijk van de studielast. Studenten zich inschrijven in het programma hebben de mogelijkheid om een ​​specif… Meer informatie

Veel studenten die op zoek zijn naar een hoger onderwijs verdienen inschrijven in een Bachelor of programma Arts (BA). Een bachelor 's graad, vaak de volgende stap na de middelbare school of een universitair ' s degree, duurt meestal tussen de drie en vijf jaar in beslag, afhankelijk van de studielast. Studenten zich inschrijven in het programma hebben de mogelijkheid om een ​​specifiek vakgebied beheersen.

Wat is een BA in Energy Studies? Dit programma biedt een studie van de administratieve en financiële aangelegenheden met betrekking tot energie, gas, olie en de evaluatie van de energiesector systemen. Studenten kunnen leren hoe te evalueren en milieuvoorschriften en kwesties te analyseren, met een specialisatie in de klimaatverandering en het gebruik van hernieuwbare hulpbronnen.

Er zijn veel voordelen bij het nemen van een BA in Energy Studies.Na afronding van het programma, kan de student in staat zijn om het bewustzijn en het vermogen om milieu-ontwikkelingen in relatie tot bedrijven en particulieren, alsmede de mogelijkheid om de strategieën, technieken te evalueren, en theorieën analyseren vanuit het bedrijfsleven contexten te tonen. Particulieren kunnen ook vaardigheden te tonen in de communicatie, teambuilding, het oplossen van problemen, organisatie en management.

Afhankelijk van de studielast, instelling en het land waar het zich bevindt, zullen de kosten van het programma variëren. Potentiële personen moeten rechtstreeks contact opnemen met het kantoor van de opnames voor meer informatie.

Met banen in de energie-industrie in dergelijke hoge vraag, kan afgestudeerden werkgelegenheid in een verscheidenheid van instellingen en faciliteiten, waaronder multinationale ondernemingen die gespecialiseerd zijn in energie te vinden. Zij kunnen ook een loopbaan in een openbare instelling of andere bedrijven die zich bezighouden met de handel in energie en milieu te vinden.Carrièremogelijkheden kan ook worden gevonden in de olie- en gas-technologieën, duurzaamheid en het onderzoek van hernieuwbare hulpbronnen, geochemie, geologie en contractenrecht voor juridische milieuvraagstukken.

Het verdienen van een bachelor 's graad kan individuen lanceren in een succesvolle carrière. Veel instellingen bieden ook afstandsonderwijs modules en online cursussen voor studenten die een beperkte toegang tot de instelling hebben of die inflexibel schema. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences
Schwerin, Duitsland

Wat gewilde toekomstige technologieën om de energie-efficiëntie te verhogen? Kan wind, water en zon dekking in tijden van energietransitie energie nodig heeft over de hele wer ... +

Wat gewilde toekomstige technologieën om de energie-efficiëntie te verhogen? Kan wind, water en zon dekking in tijden van energietransitie energie nodig heeft over de hele wereld? In opleiding Renewable Energies de bacheloropleiding leer je antwoorden op deze vragen door op wetenschap gebaseerde, applicatie- en het verwerven van fundamenteel onderzoek vaardigheden te geven. Spreken van wind, water en zon: Als je niet genoeg van kan krijgen, bent u precies goed aan het College van Stralsund. Met de campus aan de Baltische Zee, bieden wij een unieke studie en vrije tijd ervaring! -
BA
Voltijds
7 semesters
Duits
sep 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op