Filter
Bachelor of Arts
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelors of Arts (BA's) in Energiestudies 2019

Een Bachelor of Arts (BA) is een diploma verdiend door veel studenten. In dit programma, studenten nemen cursussen met betrekking tot hun gekozen major in aanvulling op een verscheidenheid van liberal arts cursussen. Zij krijgen de kans om hun horizon te verbreden in veel verschillende onderwerpen hebben. Een BA duurt meestal drie tot vier jaar in beslag en biedt studenten met waardevolle vaardigheden en kennis.

Wat is een BA in Energy? In dit programma, kunnen studenten krijgen een grondige opleiding van energie en duurzaamheid. Afhankelijk van de school, kan een focus op de thema's worden geplaatst, zoals duurzaamheid management, binnenlandse en internationale energiebeleid analyse of energiezekerheid. Enkele essentiële vaardigheden die studenten kunnen krijgen onder meer analytische, probleemoplossende en communicatieve vaardigheden. Ze kunnen ook de mogelijkheid om een ​​uitgebreide kennis van de energie-industrie, de wereldwijde perspectieven en duurzaamheid ethiek te krijgen.

Er zijn vele redenen om een ​​BA in Energy verdienen.Zo kunnen studenten een breed scala aan vaardigheden en expertise die ervoor zorgt dat ze zeer gewild door werkgevers ontvangen. Dit zal toelaten verschillende carrière deuren worden geopend.

Afhankelijk van de universiteit waarin u geïnteresseerd bent en de specifieke programma dat ze aanbieden, zullen de kosten van het verdienen van deze graad variëren. Neem contact op met de toelating kantoor om de details van het programma en de kosten beter te begrijpen.

Met waardevolle kennis, kunnen afgestudeerden met een BA in Energy vele carrièremogelijkheden ervaring met overheidsinstanties, energie bedrijven, nutsbedrijven en niet-gouvernementele organisaties. Zij kunnen banen als duurzaamheid specialisten, vertegenwoordigers van public relations, de buitenlandse politiek analisten, binnenlands beleid analisten en wetgevende zaken coördinatoren vinden. Zij zullen in staat zijn om met succes hun gedegen kennis van duurzaamheid en energiebeleid te benutten.

Veel instellingen bieden online cursussen en diploma's voor buitenlandse en lokale studenten.Dit stelt hen in staat om de flexibiliteit die ze nodig hebben. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Energiestudies

Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences

Wat gewilde toekomstige technologieën om de energie-efficiëntie te verhogen? Kan wind, water en zon dekking in tijden van energietransitie energie nodig heeft over de hel ... [+]

Wat gewilde toekomstige technologieën om de energie-efficiëntie te verhogen? Kan wind, water en zon dekking in tijden van energietransitie energie nodig heeft over de hele wereld? In opleiding Renewable Energies de bacheloropleiding leer je antwoorden op deze vragen door op wetenschap gebaseerde, applicatie- en het verwerven van fundamenteel onderzoek vaardigheden te geven. Spreken van wind, water en zon: Als je niet genoeg van kan krijgen, bent u precies goed aan het College van Stralsund. Met de campus aan de Baltische Zee, bieden wij een unieke studie en vrije tijd ervaring!

overzicht Program - Renewable Energies - Bachelor (REB) - Faculteit Elektrotechniek en informatica Baseline - winter semester Toelating - Open toelating Studie periode - 7 semesters Credit Points - 210 ECTS Degree - Bachelor of Science (B.Sc.) Lezing taal - Duits Eerste vereisten algemene universitaire (middelbare school), of technische hogeschool of Master diploma of een gelijkwaardige beroepsopleiding of gespecialiseerd universitair onderzoek (zie voor meer informatie over de algemene richtlijn) of toegangscontrole overzicht ... [-]
Duitsland Schwerin
September 2019
Duits
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands