Filter
Bachelor of Arts
Europa Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelors of Arts in Energiestudies Europa 2019

Een BA (Bachelor of Arts) is een bachelordiploma die studenten voorbereidt op een carrière in hun gekozen vakgebied. Afhankelijk van de school en het programma, kan een BA meestal worden verdiend in drie tot vijf jaar.

Een energie-programma leert studenten over de manier waarop de wereld van de behoefte en vraag naar elektriciteit wordt voldaan. Onderzoek kan zich richten op een bepaalde bron of betrekking hebben op de ontwikkeling van alternatieven. Duurzame bronnen kunnen ook worden onderzocht.

Europa, een van de wereld 's zeven continenten, is meestal bekend als de meest westelijke schiereiland van Eurazië. Op een na kleinste continent, met 10.180.000 (km2), het gebied hergroepeert 50 landen.

BA Programma in Energiestudies Europa

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Energiestudies, Europa

Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences

Wat gewilde toekomstige technologieën om de energie-efficiëntie te verhogen? Kan wind, water en zon dekking in tijden van energietransitie energie nodig heeft over de hel ... [+]

Wat gewilde toekomstige technologieën om de energie-efficiëntie te verhogen? Kan wind, water en zon dekking in tijden van energietransitie energie nodig heeft over de hele wereld? In opleiding Renewable Energies de bacheloropleiding leer je antwoorden op deze vragen door op wetenschap gebaseerde, applicatie- en het verwerven van fundamenteel onderzoek vaardigheden te geven. Spreken van wind, water en zon: Als je niet genoeg van kan krijgen, bent u precies goed aan het College van Stralsund. Met de campus aan de Baltische Zee, bieden wij een unieke studie en vrije tijd ervaring!

overzicht Program - Renewable Energies - Bachelor (REB) - Faculteit Elektrotechniek en informatica Baseline - winter semester Toelating - Open toelating Studie periode - 7 semesters Credit Points - 210 ECTS Degree - Bachelor of Science (B.Sc.) Lezing taal - Duits Eerste vereisten algemene universitaire (middelbare school), of technische hogeschool of Master diploma of een gelijkwaardige beroepsopleiding of gespecialiseerd universitair onderzoek (zie voor meer informatie over de algemene richtlijn) of toegangscontrole overzicht ... [-]
Duitsland Schwerin
September 2019
Duits
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands