BACHELORSTUDIES

Bachelor of Arts Programma's in Engels in de Verenigde Lincoln Verenigd Koninkrijk

Een BA (Bachelor of Arts) is een populaire undergraduate degree dat het onderwijs nodig zijn voor vele soorten carrière biedt. Een BA bereidt studenten ook voor gevorderde paden van onderzoek, zoals een master of doctoraat.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Lincoln is een stad in Engeland met een bevolking van minder dan 100 duizend, met een derde zijn studenten uit het hoger onderwijs. Vroegste oorsprong van Lincoln blijken te zijn uit ijzertijd, rond 1e eeuw voor Christus, terwijl de belangrijkste overblijfselen uit de Romeinse tijd.

Beste Bachelor of Arts Programma in Engels in de Verenigde Lincoln in UK

1 Resultaten in Engels, Lincoln Filter

Bachelor in het Engels en journalistiek

University of Lincoln
BA
sep 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De BA (Hons) English and Journalism combineert een studie van Engelse literatuur met een basis in een levendige redactieomgeving.

Lees meer