141 BA Opleidingen in Engels 2024

BA Opleidingen in Engels 2024Filter
    • Marshall, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Vergroot uw schrijf- en communicatievaardigheden en bereid u voor op een succesvolle carrière met de online Bachelor of Arts in Engels van de Southwest Minnesota State University . Kies de nadruk op creatief schrijven of literatuur om je studie af te stemmen op je persoonlijke en professionele interesses, en voltooi je studie in twee tot vier jaar. Met dit 100% online programma kunt u uw netwerk uitbreiden en samenwerken met collega's terwijl u in een flexibel format leert.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    16 maanden

    Afstand leren

    Engels

    De online bachelor Engels van King University is bedoeld voor mensen die een loopbaan in het secundair onderwijs volgen; je zult echter vaardigheden ontwikkelen die van toepassing zijn op veel industrieën. Oefen leiderschap, communicatie, analyse en probleemoplossing om te werken in redactie, freelance schrijven, bibliotheekwetenschap, uitgeverij, public relations, overheidsdiensten en meer.

    • Groningen, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De bacheloropleiding Engelse taal en cultuur aan de University of Groningen wordt consequent als de beste van het land beoordeeld. De drie pijlers van dit programma zijn taal, literatuur en cultuur. In een steeds groter wordende internationale omgeving is er behoefte aan medewerkers en onderzoekers met een hoog niveau Engels in schrijven, lezen en spreken. Daarnaast ontwikkelt het programma je presentatie- en debatvaardigheden voor zowel een academische als professionele context.

    • The City, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Jdeideh, Libanon

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Arts in English legt de nadruk op compositie, taal en literatuur. Je maakt kennis met verschillende schrijfstijlen, de achtergrond en structuur van de Engelse taal, een scala aan menselijke ervaringen weerspiegeld in de literatuur, en kritische literaire theorie en analyse van teksten.

    • Warsaw, Polen

    Full time

    3 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Communicatie in meerdere talen en tussen verschillende culturen is noodzakelijk voor efficiënt werken in vrijwel elke omgeving. Deskundige vaardigheid in taal en communicatie is dan ook een zeer gewilde eigenschap.

    • Pécs, Hongarije

    Full time

    6 semesters

    Op de campus

    Engels

    Door het behalen van hun BA, zullen studenten beschikken over een breed scala aan vaardigheden en kennis, een grondig begrip van de Engelse taal en van Engelssprekende volkeren en culturen over de hele wereld, een hoog niveau van bekwaamheid in de Engelse taal die voldoet aan de competentie-eisen van zowel de geschreven als Mondelinge onderdelen van het Advanced Level State Proficiency Examination, bekendheid met fundamentele onderzoeks- en studietechnieken binnen het vakgebied Engels, in staat zijn om diverse niet-vakspecifieke teksten op een intelligente manier te vertalen.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze bacheloropleiding is bedoeld voor studenten die het leuk vinden om de Engelse taal en Engelse literatuur in gelijke mate te studeren, en die een dieper inzicht in beide willen. Het programma profiteert van zijn geworteld in twee academische afdelingen, de School of Arts waar taal en taalkunde worden onderwezen, en de School of Humanities and Social Sciences, waar studenten een breed scala aan Engelse literatuur bestuderen. Deze 'dubbele woning' creëert een onderscheidend studieprogramma met een uniek breed aanbod aan modulekeuzes.

    • Harrisonburg, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De kern van de studie Engels aan de JMU is de verkenning van onze wereld en onszelf door middel van woorden. Door de hele menselijke geschiedenis heen hebben getalenteerde schrijvers, dichters, toneelschrijvers en essayisten de kracht van creatieve, goed gemaakte taal begrepen en gebruikt om ons te inspireren, te overtuigen, ons te laten nadenken en vragen te stellen, empathie van ons te trekken, te entertainen en ontzag te hebben. ons, en om ons begrip uit te breiden – vaak veel van deze tegelijkertijd. Bij JMU bereiden we onze studenten voor om waarderende maar kritische lezers en makers van taal, teksten en ideeën te zijn, waarbij we letten op de krachtige link tussen de literaire kunsten en de menselijke conditie.

    • Hong Kong, Hongkong

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    PolyU klimt naar 75th in de QS World University Ranking 2021 en 45th in Linguistics in QS World University Ranking by Subject 2020. Dit BA-programma is bedoeld om studenten te voeden tot competente Engelstalige professionals en verantwoordelijke wereldburgers in de 21e eeuw. Pas afgestudeerden vinden werk in de media en journalistiek, detailhandel, human resources, public relations, marketing en reclame, uitgeverijen, onderwijs en het ambtenarenapparaat, waar een hoog niveau van competentie in het Engels en professionele communicatie vereist is.

    • Chicago, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Zoek de woorden die uw verhaal vertellen. Door literatuurstudie verbetert Engels kritisch denken, creativiteit, empathie en het vermogen om duidelijke en overtuigende presentaties te geven.

    • Newcastle upon Tyne, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dompel jezelf onder in de literaire en taalkundige studie van taal als onderdeel van een brede opleiding in een inspirerende stad. Ons programma Engelse taal- en letterkunde ontwikkelt je literaire en taalkundige kennis. Deze gezamenlijke honoursgraad helpt je te begrijpen hoe elke discipline de andere aanvult.

    • Owings Mills, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    In het Bachelor of Arts in English Language and Literature-programma bij Stevenson heb je de mogelijkheid om vanaf het allereerste begin van je eerste jaar je interesses in literaire analyse, creatief schrijven, professioneel schrijven en digitaal publiceren te verkennen.

    • Bedford, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze spannende cursus BA (Hons) in Engels met TESOL biedt je de professionele, gespecialiseerde kennis en vaardigheden die je nodig hebt om Engels als tweede taal te onderwijzen, terwijl je ook aspecten van de Engelse taal, taalkunde en literatuur verkent. Het is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van een TEFLi-status in het onderwijzen van Engelse talen / Engels onderwijzen aan sprekers van andere talen (TESOL).

    • Nashville, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Trevecca's Bachelor of Arts in Engels onderwijs is een interdisciplinair programma dat je een basis geeft om een effectieve en boeiende leraar Engels te worden in de klassen 6-12, waardoor je belangrijke vaardigheden leert zoals lezen, spelling, compositie en kritisch denken.