2369 BA Opleidingen in Europa for 2024

BA Opleidingen in Europa for 2024Filter
    • Berlin, Duitsland

    Full time

    36 maanden

    Blended, Op de campus

    Engels

    In de bedrijfsadministratiesector zijn werkgevers steeds vaker op zoek naar flexibele en aanpasbare professionals met diverse en veelzijdige vaardigheden. Afgestudeerden van IU 's bacheloropleiding Bedrijfskunde zijn zeer gewild voor verschillende functies bij verschillende soorten bedrijven over de hele wereld. Hun uitgebreide kennis van het zakelijke landschap en de economische omgeving maakt ze een perfecte match voor organisaties variërend van startups tot multinationals, maar ook voor sociale, culturele en openbare instellingen.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    48 maanden

    Afstand leren

    Engels

    In welk vakgebied je ook wilt gaan werken, de bacheloropleiding management is de beste plek om een toekomstige carrière in management te starten. De bacheloropleiding Management is jouw startpunt voor een toekomstige carrière in het management, ongeacht de branche.

    • Budapest, Hongarije

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Engels

    Ons Economist in Finance and Accounting-programma biedt studenten de mogelijkheid om vertrouwd te raken met economische processen, zowel op macro- als microniveau, en om hen kennis te laten maken met de Europese monetaire en zakelijke omgevingen met een focus op financiën, boekhouding en controlling.

    • Hull, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Verwerf de vaardigheden om te slagen in de steeds internationaler wordende wereld van het moderne bedrijfsleven.

    • Community of Madrid, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Arts in International Studies is een multidisciplinair programma dat studenten voorbereidt om leiders te zijn in een steeds onderling afhankelijkere mondiale gemeenschap. Deze multidisciplinaire major leert ons de wereldaangelegenheden kritisch te onderzoeken en geavanceerde graden en / of carrières na te streven in het internationaal recht, diplomatie, politiek en zaken.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    48 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Bij IU krijgt u de vaardigheden die u helpen taken effectief te beheren, cultuur te creëren en veranderingen in elke organisatie te leiden. Om je retentie te maximaliseren, legt deze bacheloropleiding de nadruk op een praktische aanpak. U leert dus van experts uit de sector, waarbij u zachte vaardigheden en specifieke inzichten opdoet. Dit is hoe je mondiale economische trends, aanpassingsstrategieën en leiderschap op een dieper niveau zult begrijpen. Door je bachelor in management te behalen, kun je complexe taken op je nemen, zoals digitale transformatieprojecten, en het er gemakkelijk uit laten zien. En het zal gemakkelijk zijn, omdat u over de kennis en ervaring beschikt om succes te creëren in elke richting die uw carrière u brengt. Nu kun je leren van de besten en een concurrentievoordeel krijgen in je nieuwe carrière, en dat allemaal online.

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Duits, Engels

    Verhalen vertellen en filmische ontwerpen maken. Het maken van spots, korte films en animaties. Studeer (BA) Film & Motion Design in Berlijn en leer hoe je films regisseert, reviseert en post-produceert en transporteert naar het grote scherm.

    • Dublin, Ierland

    Full time, Deeltijd

    12 maanden

    Op de campus

    Engels

    Een honours bedrijfsdiploma, ontworpen om de gespecialiseerde kennis en het begrip van leerlingen op belangrijke gebieden van bedrijfsmanagement in de internationale context te ontwikkelen.

    • Dublin, Ierland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit innovatieve en opwindende driejarige programma is ontworpen om je uit te rusten met de vaardigheden die je nodig hebt om een carrière in de game-ontwikkelingsindustrie na te streven. Je behandelt programmeren, verhalen schrijven, 2D- en 3D-animatie; UI-ontwerp en nog veel meer. Gebruik industriestandaard hardware en software en kom tevoorschijn met een portfolio aan werk dat u aan toekomstige werkgevers kunt laten zien.

    • Zürich, Zwitserland

    Full time

    Afstand leren

    Engels

    • Haarlem, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het verwerven van een specialistische vaardigheden die het begrijpen van de externe en interne context en het doel van een groot aantal mediagebieden omvatten, evenals vaardigheid in geavanceerde digitale tools!

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    BA Global Social Challenges is een uniek transdisciplinair programma in de School of Social Sciences aan de University of Manchester. Het centrale doel van dit programma is om studenten uit te rusten met vaardigheden om uitdagingen te begrijpen en aan te pakken die leiden tot wereldwijd aanzienlijke schade.

    • Tallinn, Estland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Wist je dat als iemand simpelweg een visitekaartje van een Japanse uitvoerende macht zou inpakken of het op hun ontmoetingsplaats zou vergeten, hun onderlinge activiteiten waarschijnlijk voorgoed voorbij zouden zijn? Of dat het Verenigd Koninkrijk de langste belastingcode ter wereld heeft en vol zit met geschreven en ongeschreven wetten om de ondernemer te dwarsbomen?

    • Marbella, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Chinese, Russisch

    De menselijke conditie is om antwoorden te zoeken op vele mensgerelateerde en gecreëerde problemen, door te proberen morele, ethische, spirituele en intellectuele betekenis te geven aan de wereld. De Bachelor of Arts in Humanities aan de Schellhammer Business School is een uniek programma dat zich uitsluitend richt op de studie van individuele en collectieve menselijke prestaties en mislukkingen terwijl alternatieve oplossingen worden onderzocht. De multidisciplinaire syllabus die filosofie, psychologie, antropologie, economie, politiek, taal, sociologie, rechten, ethiek en bedrijfskunde omvat, geeft studenten een breed onderwijsperspectief met de mogelijkheid om toekomstige carrières na te streven in het onderwijs, de media, de politiek of zelfs het bedrijfsleven waar vaardigheden worden aangescherpt dit programma zoals kritisch, analytisch en creatief denken, intellectuele behendigheid en innovatie worden zeer gewaardeerd. In lijn met alle andere post- en niet-gegradueerde programma's aan de Schellhammer Business School , zullen de vele problemen waarmee de mensheid wordt geconfronteerd - overbevolking, klimaatverandering, besmetting, vervuiling, uitputting van hulpbronnen, grove ongelijkheid, falende economische systemen en politiek dogmatisme worden onderzocht, terwijl een nieuw systeem van overtuigingen.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    ESEI's driejarige Bachelor Degree Program (BA Hons) bereidt studenten voor op een succesvolle carrière in een breed scala van industrieën en is geaccrediteerd door de Anglia Ruskin University (VK).