Undergraduate Studies (BA) in Europees recht 2020

Een Bachelor of Arts (BA) gaat meestal acht semesters van full-time studie. Een brede selectie van cursussen in de geesteswetenschappen is meestal in evenwicht gehouden met een kern van cursussen in een gekozen grote of een gebied van concentratie. Wat is een BA in Europees recht? Deze graad is een goed geschikt voor studenten die een verlangen hebben om deel te nemen in de studie van de Europes… Meer informatie

Een Bachelor of Arts (BA) gaat meestal acht semesters van full-time studie. Een brede selectie van cursussen in de geesteswetenschappen is meestal in evenwicht gehouden met een kern van cursussen in een gekozen grote of een gebied van concentratie.

Wat is een BA in Europees recht? Deze graad is een goed geschikt voor studenten die een verlangen hebben om deel te nemen in de studie van de Europese internationale juridische kwesties. Het programma van de studie omvat meestal cursussen over internationale wetgeving, beleidsvraagstukken en analyse, en de interacties van de internationale rechtsorde. Studenten meestal bezighouden met analyse van het beleid, juridische teksten, en case studies. Zij kunnen ook cursussen te nemen in het internationale bedrijfsleven, de politiek of economie, evenals deelnemen aan stages of studeren in het buitenland.

Dit programma stimuleert vaardigheden van de deelnemers kritisch te analyseren internationaal beleid en juridische zaken.Studenten kunnen ook meer bedreven in het gebied van het schrijven en onderzoeken te worden, evenals de presentatie en het ontwikkelen van sterke communicatieve vaardigheden, als zij zich bezighouden met kritische onderzoek naar de problemen van de internationale belangstelling. De ontwikkeling van deze vaardigheden kan leiden tot een grotere verhandelbaarheid in een breed scala van gebieden en verbreden van de carrièremogelijkheden afgestudeerden en winstpotentieel.

Om de kosten van het nastreven van een BA in Europees recht te bepalen, moet aspirant-studenten een verscheidenheid aan programma's te onderzoeken, zoals collegegeld sterk kan variëren van school en land naar het andere. Het nemen van online cursussen kan een manier van het verminderen van kosten.

Als Europa wordt meer juridisch en economisch geïntegreerd, en economische processen in het algemeen steeds globaal, deze graad is met name relevant in de wereld van vandaag. Afgestudeerden kunnen bereid zijn om gebieden met betrekking tot de internationale politiek, het bedrijfsleven, of constitutionele of strafrecht in te voeren.Andere mogelijkheden zijn carrière op het gebied van humanitaire of ecologische belang of taken die verband houden met beleidsanalyse, eigendomsrechten, ethiek, of zakelijke arbitrage, onder anderen.

Als je een passie voor de Europese internationale kwesties, zou deze mate de juiste optie voor je. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Vesalius College
Brussels, België

Vesalius College Bachelor of Arts in International Affairs van het Vesalius College voorziet studenten van de brede tools en vaardigheden om de meest prangende kwesties in de ... +

Vesalius College Bachelor of Arts in International Affairs van het Vesalius College voorziet studenten van de brede tools en vaardigheden om de meest prangende kwesties in de nationale en mondiale politiek te begrijpen, analyseren en beoordelen. -
BA
Voltijd
3 jaren
Engels
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here