28 BA Opleidingen in Event Management 2024

BA Opleidingen in Event Management 2024Filter
    • Il-Kalkara, Malta

    Full time

    36 maanden

    Op de campus

    Engels

    De Global College Malta -bacheloropleiding Toerisme en Evenementenbeheer onderzoekt de relatie tussen toerisme, evenementen en de ruimere omgeving, en helpt je de vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om toerisme en evenementen op gastbestemmingen met succes te evalueren en te beheren. De opleiding is gericht op studenten die geïnteresseerd zijn in de toeristische sector en zich willen richten op het dynamische veld van evenementenmanagement.

    • Brighton, Verenigd Koninkrijk
    • Birmingham, Verenigd Koninkrijk
    • + 3 more

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze niet-gegradueerde cursus geeft je echt een unieke kans om een opwindende carrière te beginnen in een bloeiende internationale live-industrie. Ondergedompeld in de bloeiende BIMM-gemeenschap, met talloze mogelijkheden om samen te werken met een verscheidenheid aan getalenteerde collega's, krijg je de kans om je artistieke, academische en industriële ambities ten volle na te streven en tegelijkertijd je creatieve flair als artiest te koesteren.

    • Amsterdam, Nederlanden
    • Utrecht, Nederlanden
    • + 1 more

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels, Nederlands

    Welkom in de wereld van tophotels, sterrenrestaurants, festivals en sportevenementen. De horeca is op zoek naar jou! Na het behalen van de bacheloropleiding Hotel- en Eventmanagement kun je de perfecte beleving voor je gasten creëren, ook online. U maakt elk verblijf en evenement tot een succes.

    • Lincoln, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Design for Event, Exhibition and Performance is gespecialiseerd in het creëren van 'storytelling spaces', of het nu gaat om een merk, een collectie of een idee. Dit ambitieuze en brede programma heeft tot doel je voor te bereiden op een toekomstige carrière in de ervaringseconomie van de 21e eeuw en biedt mogelijkheden om aan een breed scala aan creatieve opdrachten te werken.

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze BA Events Management and Innovation helpt je te begrijpen hoe je evenementen van alle schaalgroottes ontwerpt, financiert, in de markt zet en evalueert in een sector die in het Verenigd Koninkrijk meer dan 70 miljard pond waard is. Je studeert in Londen, in de buurt van evenementenlocaties van wereldklasse zoals het ExCeL Centre, de O2 Arena en het Olympisch Stadion.

    • Bath, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    Op de campus

    Engels

    • Dundee, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontwikkel zeer relevante marketingkennis en -vaardigheden voor het digitale tijdperk, waaronder socialemediamarketing, merkbeheer, marktonderzoek en creatief ontwerp met behulp van probleemgestuurd leren. Kies deze graad die is ontworpen om je digitale marketingkennis en zakelijke vaardigheden te ontwikkelen.

    • Kingston upon Thames, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze cursus bereidt je voor op een carrière in tentoonstellingen en evenementen in de creatieve industrie. Je ontwikkelt praktische en analytische vaardigheden voor de curatie, conceptie, middelen, marketing en budgettering van een tentoonstelling of evenement.

    • Colchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    Op de campus

    Engels

    • Bristol, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Doe mee aan projecten en activiteiten met onze partners Macmillan Cancer Care, Glastonbury Festival en ons expositie- en conferentiecentrum.

    • Wakefield, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Gevalideerd door de Universiteit van Bolton, de Live Events Production (Top-up) BA (Hons) graad biedt een progressie route voor studenten die met succes onze Live Events Production FDA of andere verwante Level 5 kwalificatie hebben voltooid.

    • Nicosia, Cyprus

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De BA in het hotel, Toerisme en Event Management biedt een brede kennis op de bredere hotel, toerisme en event industrie. Het programma omvat business principles van het hotel, toerisme en event ondernemingen, met inbegrip van de omzet en prijzen, financieel management, culinaire business management, human resource management, evenals het toerisme management, bestemming planning en duurzame ontwikkeling, organisatie van evenementen en internationale strategische marketing praktijken. Studenten krijgen ook praktische opleiding in front-of-house taken zoals service technieken, Rooms Division management, en voedselhygiëne.

    • Hamburg, Duitsland

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Duits

    De voltijdcursus bedrijfskunde is een geaccrediteerde, door de staat erkende cursus die wordt aangeboden door de NBS Northern Business School University of Management and Security.

    • Hamburg, Duitsland
    • Berlin, Duitsland
    • + 1 more

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Duits

    De bacheloropleiding "Tourism & Event Management" pakt de impulsen en kansen op die voortkomen uit de interactie van deze twee groeimarkten en biedt de studenten van de EBC Hochschule een evenwichtig en volwassen curriculum van beide disciplines.

    • Chicago, Verenigde Staten
    • Sydney, Australië
    • + 1 more

    Full time

    Op de campus

    Deze concentratie zal u helpen cultiveren dat vermogen, evenals het ontwikkelen van het leiderschap en teamwork vaardigheden cruciaal voor succes.