close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors of Arts in Filosofie, politiek en economie (PPE) 2020/2021

Bachelordiploma's zijn meestal vierjarige programma's die ontworpen zijn om rigoureus genoeg te zijn om afgestudeerden voor een loopbaan in aanmerking te laten komen in de gebieden van hun specialisatie. Een Bachelor of Arts leert de informatie die nodig is om werk te doen op veel gebieden van de vrije kunsten. Wat is een BA in PBM's? PPE, of filosofie, politiek en economie, is een v… Meer informatie

Bachelordiploma's zijn meestal vierjarige programma's die ontworpen zijn om rigoureus genoeg te zijn om afgestudeerden voor een loopbaan in aanmerking te laten komen in de gebieden van hun specialisatie. Een Bachelor of Arts leert de informatie die nodig is om werk te doen op veel gebieden van de vrije kunsten.

Wat is een BA in PBM's? PPE, of filosofie, politiek en economie, is een veld dat de neiging heeft zwaar te zijn op theorie en abstracte concepten. De cursussen zijn geschikt voor mensen die erg geletterd zijn en graag schrijven. Het richt zich op de vaardigheden die nodig zijn voor debat, zoals ethisch redeneren en logica. Het deel over de politiek richt zich op theoretische teksten en hun moderne toepassing, en biedt een sterke basis voor het begrijpen van de oorsprong van concurrerende politieke theorieën. De economische cursussen illustreren de financiële impact van politieke keuzes.

Een diploma in PPE kan afgestudeerden sterke kritisch denkvermogen en het vermogen bieden om theorieën en beleid te analyseren. Afgestudeerden zijn doorgaans bekwaam in het openbaar discours en overtuigend ruzie.

Het lesgeld van de PPE-programma's varieert afhankelijk van de instelling die de graad aanbiedt. Kijk naar de kosten van het collegegeld per semester, en wees ervan bewust dat dit diploma in het algemeen vier jaar in beslag neemt.

Een Bachelor in PPE is vooral gericht op voorbereiding op een carrière in de politiek. De focus op politieke theorie en economie is perfect voor degenen die van plan zijn om te werken in de politiek of leidende posities. Lokale politieke posities zoals burgemeester of controleur maken gebruik van de vaardigheden die in het programma worden onderwezen. Niet-gouvernementele organisaties die met politiek te maken hebben, profiteren net zo goed van gepassioneerd leiderschap in de rol van bestuurder als overheidsorganisaties. Advocaten maken goed gebruik van de logica en retoriek die in PPE-cursussen worden aangeleerd. PPE is een breed academisch onderwerp dat een goede keuze is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van academici als een carrière.

PPE is een programma dat zijn oorsprong heeft in Engeland, maar programma's zijn nu overal ter wereld beschikbaar, inclusief online opties. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Utrecht University
Utrecht , Nederlanden

Waarom worden populistische politieke partijen steeds populairder? Is dit een slechte ontwikkeling? Zijn we verplicht om de natuurlijke omgeving te sparen voor toekomstige gen ... +

Waarom worden populistische politieke partijen steeds populairder? Is dit een slechte ontwikkeling? Zijn we verplicht om de natuurlijke omgeving te sparen voor toekomstige generaties? -
BA
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op