BACHELORSTUDIES

BA Programma in Global Management in Duitsland

Een BA is een bachelor 's graad die door universiteiten en instellingen over de hele wereld voor studenten die zich inschrijven voor cursussen en studie bepaalde onderwerpen, zoals de vrije kunsten en wetenschappen. Het verdienen van een BA duurt drie of vier jaar in de meeste gevallen.

Global management, die verwijst naar de manier waarop een bedrijf omgaat met haar internationale bedrijfsleven kan helpen individuen het aanpakken van de wereld van de industrie van een universeel standpunt. Global management programma's betrekking hebben op onderwerpen zoals geschiedenis en cultuur in om bedrijven te helpen goed te functioneren in andere delen van de wereld.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

BA in Global Management in Duitsland

1 Resultaten in Global Management, Duitsland Filter

BA in wereldwijde economie en management

Jacobs University Undergraduate Programs
BA
sep 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
25 jul 2021
Engels
Campus

Het programma Global Economics and Management beschouwt de klassieke studies van bedrijfskunde en economie binnen een mondiale context en combineert deze met kennis uit de pol ...

Lees meer