BACHELORSTUDIES

2 Bachelor of Arts Programma's in Global Management 2020/2021

Het verwerven van een Bachelor of Arts toont een hoge mate van betrokkenheid en competentie aan potentiële werkgevers. Deze undergraduate programma's normaal gesproken vier jaar te voltooien. De interdisciplinaire aanpak verhoogt de kritisch denken en interpersoonlijke vaardigheden van afgestudeerden en bereidt hen om leiders te worden.

Wat is een BA in Global Management? Het is een bedrijf mate dat de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om effectief te werken met internationale bedrijven en organisaties. Bedrijven die hun processen te integreren met buitenlandse leveranciers en aannemers nodig deskundigen met de vaardigheden om productiever te werken tussen culturen en politieke grenzen. Studenten bouwen fundamentele vaardigheden door het leren van de core business disciplines van finance, accounting, economie en ondernemingsrecht. Ze bestuderen ook de internationale handel en globalisering supply netwerken. Andere onderwerpen zijn het internationale recht, buitenlands beleid, etnische verhoudingen, en internationale markten.

Na het voltooien van een studie, zijn afgestudeerden bereid met de kennis en het vertrouwen dat ze nodig hebben om succesvolle leiders te worden binnen internationale bedrijven. Niet alleen zijn ze in staat om duidelijke richting wanneer het managen van projecten, ze zijn bedreven in het oplossen van problemen in verband met interculturele conflicten. Ze kunnen communiceren met buitenlandse zakenpartners en kan een betere service aan de behoeften van internationale klanten.

De kosten voor een van deze graden kan variëren. Wie geïnteresseerd is in het nastreven van een BA in Global Management moeten contact opnemen met instellingen in aanmerking komen voor specifieke informatie over vergoedingen en collegegeld. Studenten moeten ook budget voor hun huisvesting, voedsel en reiskosten tijdens hun tijd van de studie.

Afgestudeerden zijn klaar om de internationale personeelsbestand in te voeren en worden vaak ingehuurd als managers binnen een breed scala van organisaties.Velen zijn in staat om in het buitenland te beveiligen met productiebedrijven en worden bestuurders toezicht op de uitvoer van goederen naar hun thuisland. Anderen vinden werk in de handel bedrijven of met aangepaste makelaars. Regelgevende instanties huren deze experts om de naleving van de handel wetten in de transportsector te dwingen. Anderen gaan naar freelance werk als internationale markt consultants en analisten vinden.

Aankomende studenten moet de tijd om zoveel mogelijk opties te overwegen alvorens te beslissen over een specifiek programma te nemen. Drukke werkende professionals vinden het vaak uitstekende online cursussen die gemakkelijk past binnen lifestyle beperkingen. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

2 Resultaten in Global Management Filter

Bachelor in wereldwijde communicatie en management

Zhejiang University International Business School
BA
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Chinese
Campus

Overeenkomstig de al lang bestaande internationale onderwijsfilosofie van Zhejiang University, zet het GCM-programma zich in om ondernemers en toekomstige bedrijfsleiders op t ...

Lees meer

BA in wereldwijde economie en management

Jacobs University Undergraduate Programs
BA
sep 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
25 jul 2021
Engels
Campus

Het programma Global Economics and Management beschouwt de klassieke studies van bedrijfskunde en economie binnen een mondiale context en combineert deze met kennis uit de pol ...

Lees meer