close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor of Arts Opleidingen in Global Supply Chain Management 2020/2021

Een Bachelor of Arts graad is een prestatie die helpt rusten studenten voor de volgende fase in hun carrière of educatieve ontwikkeling. Een bachelor's degree is een voorwaarde voor een master of doctoraat. Daarnaast is er een bachelor's degree biedt studenten de opleiding in de loopbaan van hun keuze. Dus, wat is een Bachelor of Arts in Global Supply Chain Management? Een bachelor'… Meer informatie

Een Bachelor of Arts graad is een prestatie die helpt rusten studenten voor de volgende fase in hun carrière of educatieve ontwikkeling. Een bachelor's degree is een voorwaarde voor een master of doctoraat. Daarnaast is er een bachelor's degree biedt studenten de opleiding in de loopbaan van hun keuze.

Dus, wat is een Bachelor of Arts in Global Supply Chain Management? Een bachelor's degree met een focus op supply chain management biedt studenten een intensieve training in meerdere soorten, de logistiek en de uitvoering van de plannen met een mondiaal perspectief. In een steeds meer internationale markt, deze opleidingen te stellen aan studenten met de tools en vaardigheden die ze nodig hebben om effectieve leiders in de supply chain markt uit te rusten. Cursussen die studenten in dit programma nemen onder meer het ondernemingsrecht, management theorie, economische logistiek en operations management.

Studenten die een Bachelor of Arts in Global Supply Chain Management compleet zijn uitgerust met culturele competentie, besluitvaardig en solide besluitvorming vaardigheden, mondiaal leiderschap vaardigheden en expertise in analytics.

De kosten van een wereldwijde supply chain management mate verschilt van universiteit tot universiteit. Uit te reiken naar de scholen en de programma's die u interesseren om uit te vinden hoeveel u kunt verwachten te betalen voor collegegeld, vergoedingen, boeken en dergelijke.

Loopbaankeuzes beschikbaar voor studenten die een bachelor's degree in de wereldwijde supply chain management omvatten de productie en het materiaal planning, waarbij de persoon die verantwoordelijk is voor een grondige planning en uitvoering van relevante projecten van de onderneming zou zijn. Een student kan ook kiezen voor een carrière als analist of manager in een distributiebedrijf. Daarnaast kan een student geïnteresseerd in een baan als logistiek te huur door diverse bedrijven en ingenieursbureaus zijn.

Al met al, een Bachelor of Arts in Global Supply Chain Management is een grote investering voor studenten die zijn goed met details en geïnteresseerd in de economie. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
GCU - Glasgow School for Business and Society
Glasgow , Verenigd Koninkrijk

Een dynamiek

BA
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op