BA's in Grafisch Ontwerpen in Australië

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variëren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences. Grafisch ontwerp richt zich op het gebruik van kunst en andere visuele hulpmiddelen om te verbinden, communi… Meer informatie

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variëren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences.

Grafisch ontwerp richt zich op het gebruik van kunst en andere visuele hulpmiddelen om te verbinden, communiceren of iets te verkopen. Grafisch ontwerpers kunnen werken creëren advertentiecampagnes, bedrijfslogo's, webdesign of andere visuele inhoud, die vervolgens wordt gebruikt door bedrijven en bedrijven.

Australië is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

Bachelor of Arts Opleiding in Grafisch Ontwerpen in Australië

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
LCI Melbourne
Melbourne, Australië

Onze afbeelding

BA
Voltijd
3 jaren
Engels
jun 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here