BACHELORSTUDIES

Bachelors of Arts in Grafisch Ontwerpen in Libanon

Een BA (Bachelor of Arts) is een bachelordiploma die studenten voorbereidt op een carrière in hun gekozen vakgebied. Afhankelijk van de school en het programma, kan een BA meestal worden verdiend in drie tot vijf jaar.

Grafisch ontwerp is een tak van het ontwerp dat benadrukt met behulp van de kunst om te communiceren. Grafisch ontwerp kan het gebruik van beelden, woorden, eenvoudige grafische vormen en de algemene lay-out van het visuele ontwerp van een boodschap of een gevoel over te brengen omvatten. 

Libanon, officieel de Libanese Republiek, is een land in het oostelijke Middellandse-Zeegebied. Het wordt begrensd door Syrië in het noorden en oosten en Israël in het zuiden.

Bachelor of Arts Programma in Grafisch Ontwerpen in Libanon

2 Resultaten in Grafisch Ontwerpen, Libanon Filter

Ba in de grafische vormgeving

American University Of Technology
BA
okt 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Een grafisch ontwerper is iemand die visuele concepten creëert om ideeën die inspireren communiceren, informeren, of boeien consumenten. Het gaat creativiteit bepaalde doelste ...

Lees meer

Bachelor in de grafische vormgeving

Lebanese International University
BA
okt 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Campus

Programma introduceert de visuele elementen, principes en probleemoplossende methodiek, evenals technieken van de illustratie door te leren en het ontwikkelen van vaardigheden ...

Lees meer