BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in de Verenigde Bradford in UK 2020

Een BA (Bachelor of Arts) is een postsecondary mate dat kan worden verdiend bij particuliere hogescholen of openbare universiteiten. Het programma combineert algemene klassen met klassen die mensen voor te bereiden op een carrière in het gebied van de studie.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Bradford heeft vijf instellingen voor hoger onderwijs en onlangs werd geprezen door Ofsted voor hun school prestaties. Er zijn ook National Media Museum, Bradford Industrial Museum, Boiling Hall Museum en een kunstgalerie genaamd Bradford 1 Gallery.

Bachelor of Arts Programma's in de Verenigde Bradford in UK

gevonden resultaten Filter

BA (Hons) in internationale betrekkingen, politiek en veiligheidsstudies

University of Bradford
BA
sep 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
30 jun 2020
Engels
Campus

Dit innovatieve nieuwe programma geeft u een grondig begrip van de internationale betrekkingen en politiek, en van conflict- en veiligheidsvraagstukken - wereldwijd en regiona ...

Lees meer