BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in de Verenigde Chatham in UK 2020

Het verdienen van een Bachelor of Arts (BA) graad is een academische prestatie bij het voltooien van een reeks cursussen in de loop van drie of vier jaar. De onderwerpen die worden bestudeerd om dit diploma te verdienen variëren sterk onder de disciplines van de Liberal Arts and Sciences.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Chatham is gelegen in Kent, dus de meeste van de burgers naar de Mid-Kent College en Hogeschool voor de Creative Arts (voorheen Kent Institute of Art & Design). Echter, geen van deze ligt direct in Chatham.

Undergraduate Studies in de Verenigde Chatham in UK

gevonden resultaten Filter

BA (Hons) Muziek Zakelijk en Productie

University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
BA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Music Business bestuderen en produceren in ons Centrum voor Muziek en Audio Technologie zal je de kennis, vaardigheden en het vertrouwen geven om je carrière in de muziekindus ...

Lees meer

BA (Hons) Muziek, performance en productie

University of Kent - Centre for Music and Audio Technology
BA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Door muziek, performance en productie te studeren in ons Centrum voor Muziek en Audio Technologie, krijg je de kennis, vaardigheden en het zelfvertrouwen om je carrière in de ...

Lees meer