BACHELORSTUDIES

Bachelor of Arts Programma's in de Verenigde Lancashire in UK 2020

Een BA is een bachelor 's graad die door universiteiten en instellingen over de hele wereld voor studenten die zich inschrijven voor cursussen en studie bepaalde onderwerpen, zoals de vrije kunsten en wetenschappen. Het verdienen van een BA duurt drie of vier jaar in de meeste gevallen.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Lancashire is in het noordwesten van Engeland. Er zijn vier universiteiten (Lancaster University, University of Central Lancashire, Edge Hill University en de Universiteit van Cumbria) en zeven hogescholen.

Bachelors of Arts (BA's) in de Verenigde Lancashire in UK

gevonden resultaten Filter

BA (Hons) in Criminologie en Criminal Justice

Lancashire Law School - University of Central Lancashire
BA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;5 jaren
Engels
Campus

Heb je een onderzoekende geest? Ben je geïnteresseerd in waarom mensen misdaden plegen of het slachtoffer worden van criminaliteit? Dan is deze cursus misschien iets voor jou. ...

Lees meer

BA (Hons) grafisch ontwerp

University of Cumbria
BA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Het is een trieste waarheid dat bij veel andere instellingen, studenten zelden zien hun docenten te wijten aan grote groep maten en hebben vaak beperkte toegang tot studio rui ...

Lees meer

BA (Hons) International Business Management

University of Cumbria
BA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Deze cursus zal u voorzien van uitgebreide kennis van het internationale bedrijfsleven. Je zal afstuderen goed voorbereid op een carrière in de internationale zakenwereld.

Lees meer