BACHELORSTUDIES

BA Opleidingen in de Verenigde Exeter in UK 2020

Een Bachelor of Arts (BA) is een opleiding die wordt gegeven aan studenten die met succes een drie of vier jaar programma te voltooien aan een universiteit of andere onderwijsinstelling. Het eert gerichte studie en specialistische kennis over een onderwerp.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Exeter is de thuisbasis van vele instellingen voor hoger onderwijs, universiteiten en gezamenlijke projecten van meer universiteiten. Een van hen is de grootste werkgever in de stad. Er is ook een groot aantal religieuze instellingen.

Bachelor of Arts Opleidingen in de Verenigde Exeter in UK

gevonden resultaten Filter

Online BA (Hons) muziek

Academy of Music & Sound Online
BA
aug 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;3 semesters
Engels
Online

De cursus is ontworpen om te volgen op onze Foundation Degree in Music

Lees meer

Ba business management

Exeter College
BA
<
Voltijds
Engels
Campus

Wilt u de nodige vaardigheden en kennis te leren om te werken in het bedrijfsleven? Bent u bereid om een ​​breed scala van zaken te bestuderen, evenals de kans om zich te spec ...

Lees meer