BACHELORSTUDIES

Bachelor of Arts Programma's in de Verenigde Oxford in UK 2020

Een BA (Bachelor of Arts) is een populaire undergraduate degree dat het onderwijs nodig zijn voor vele soorten carrière biedt. Een BA bereidt studenten ook voor gevorderde paden van onderzoek, zoals een master of doctoraat.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Oxford is een universiteitsstad, de thuisbasis van de oudste universiteit van Engeland, dat is opgericht in 1096 of eerder (exacte jaar is onbekend). Andere universiteit dateert uit eind 19e eeuw, en er zijn ook een islamitische universiteit en een onafhankelijke universiteit.

Bachelors of Arts in de Verenigde Oxford in UK

gevonden resultaten Filter

BA (Hons) internationale arbeids- en vakbondsrechten studies (iltus)

Ruskin College
BA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
36&nbsp;-&nbsp;42 semesters
Engels
Campus

De cursus is gericht op studenten die actief zijn in vakbonden, arbeider organisaties of de gemeenschap groepen. Het omvat vier hoofdthema's: Arbeidsverhoudingen, Law, sociolo ...

Lees meer

BA / BSc (Hons) muziekbedrijf

SAE Institute UK
BA
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Ontwikkel de branchekennis en ondernemersvaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvolle carrière in de muziekindustrie na te streven.

Lees meer

BA (Hons) sociale en politieke studies

Ruskin College
BA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Deze opleiding is bedoeld om studenten uit te rusten met een kritisch inzicht in de kernbegrippen, theorieën en benaderingen ten grondslag liggen aan de studie van de samenlev ...

Lees meer

BA (Hons) maatschappelijk werk

Ruskin College
BA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

De BA (Hons) in sociaal werk wordt erkend als een beroepskwalificatie in sociaal werk van de Health and Care Professions Raad (HCPC), door het College of Social Work (TCSW) go ...

Lees meer

BA (Hons) jeugd en gemeenschapswerk

Ruskin College
BA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Deze cursus is gericht op studenten met eerdere ervaring van de jeugd of de gemeenschap het werk of met het leven ervaring die hun begrip van deze gebieden heeft verbeterd.

Lees meer