BACHELORSTUDIES

Bachelors of Arts in de Verenigde Saint Andrews in UK 2020

Een Bachelor of Arts (BA) is een opleiding die wordt gegeven aan studenten die met succes een drie of vier jaar programma te voltooien aan een universiteit of andere onderwijsinstelling. Het eert gerichte studie en specialistische kennis over een onderwerp.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

St. Andrews is gelegen in Schotland en staat bekend als de bakermat van de golfsport. Een van de vijftien Schotse universiteiten, is de Universiteit van St. Andrews is er gevestigd. Het is ook de oudste Schotse universiteit, opgericht in 1410.

Bachelor of Arts Programma's in de Verenigde Saint Andrews in UK

gevonden resultaten Filter

BA in Russische studies en cross-culturele communicatie

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
BA
sep 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Russisch
Campus

De afdeling biedt een voltijds driejarige bacheloropleiding aan in overeenstemming met de Russische federale standaard en MGIMO-norm voor hoger onderwijs in ¬ętaalwetenschap¬Ľ. ...

Lees meer

BA in overheid en internationale zaken

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
BA
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

De school biedt een voltijdse vierjarige bacheloropleiding in internationale zaken aan met een curriculum van alle faculteiten van de universiteit. De cursus omvat vier jaar v ...

Lees meer